Sunday, July 14, 2024
HomeBlueSpecijalna mogucnost da se OSVOJI 10000$ od kompanije GameCredits

Specijalna mogucnost da se OSVOJI 10000$ od kompanije GameCredits

BuyBitcoinFiveMinute
Krajem avgusta u beogradskom Startit Centru organizuje se prvi hakaton u Srbiji sa blockchainom kao glavom temom. Počev od petka 25. avgusta pa do nedelje 27, učesnici će se takmičiti praveći proof-of-concept proizvode bazirane na blockchainu u roku od 48 sati. Hakaton organizuje Startit uz podršku organizacija Blockemon, DaFED, Data Science Serbia, HeapSpace, JS Belgrade i PHP Srbija.

BuyBitcoinFiveMinute

Sta je blockchain ???

Blockchain je tehnologija koja je sve popularnija pre svega zbog toga što su na njoj bazirane kripto valute poput bitkoina ili etereuma, ali i zbog svojstava koji ovu distribuiranu bazu podataka čine pogodnom za razne primere (logistička evidencija, digitalni identitet/bezbednost, pohranjivanje podataka, pametni ugovori itd)
Budući da imamo razloga da verujemo da će blockchain igrati masivnu ulogu u razvoju tehnologije i tehnoloških proizvoda u godinama koje dolaze, te da domaća IT zajednica nije dovoljno svesna i edukovana na ovu temu, odlučili smo da napravimo ovaj hakaton kako bismo probali da rešimo te probleme.

Šta vas sve očekuje ne ovom Hacatonu  ..

Blockchain hakaton će trajati 48 časova, što ga svrstava u one duže vrste hakatona, no naravno nije lako napraviti nešto smisleno u tako ograničenom periodu.
Više informacija možete pronaći klikom na OVAJ LINK.

Ono što ovaj hackaton čini jedinstvenim su nagrade.

Jedna od nagrada je i 10.000$ (u nekoj od kriptovaluta)— od beogradskog odeljenja međunarodne kompanije GameCredits koji su uradiili rebrending kao i neke nove svoje servise vezano za kriptovalutu GAME.

Nikolic Malisa
Nikolic Malisahttp://wwww.automotoworld.info
Samostalni pisac sa osvrtom na informatiku, arhitektura, auto industriju kao i obnovljivu energiju. Konstantno ucejne i usavrsavanje sebe i drugih su njegov moto.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!