Wednesday, May 22, 2024
HomeBlueSrbi i Hrvati najofanzivniji, Slovenci defanzivci – podaci iz igre Top Eleven!

Srbi i Hrvati najofanzivniji, Slovenci defanzivci – podaci iz igre Top Eleven!


Rezultati Top Eleven istraživanja ruše stereotipe o nacionalnim fudbalskim timovima. Podaci pokazaju da su u virtuelnom svetu ekipe iz regiona toliko vešte s loptom, da se mogu izjednačiti sa neprevaziđenim Brazilcima.
Istraživanje najpopularnijeg fudbalskog menadžera igrače iz Srbije karakteriše kao najofanzivnije, a u poređenju sa timovima širom sveta, samo još Španci i Bosanci imaju tako napadačku igru. Hrvati takođe igraju ofanzivno za razliku od Slovenaca čiji je stil na terenu znatno defanzivniji. S druge strane, Hrvati se u odbrani postavljaju veoma snažno kao Englezi. Dok statistike govore da Srbi ne insistiraju na jakom treningu i stalno menjaju taktiku, kod Hrvata je situacija obrnuta pa se po pristupu treneri mogu izjednačiti sa portugalskim menadžerima.
Kada je reč o stilu igre, hrvatski timovi praktikuju miks dugih i kratkih lopti, dok srpski više biraju duge lopte što podseća na engleski fudbalski stil. Zbog ofanzivnog pristupa, ekipe Srbije i Bosne najčešće koriste formacije sa tri napadača, dok hrvatski timovi primenjuju taktiku sa dva igrača.
Ovi podaci su dobijeni iz velike baze virtuelnih fudbalskih menadžera širom sveta u igri Top Eleven. Čak 10 miliona ljudi ovu igru igra svakog meseca, a četiri miliona svakog dana upravlja svojim fudbalskim klubom, izaziva prijatelje i ostale igrače u ligama, prijateljskim utakmicama i kup takmičenjima.
Top Eleven igra je nedavno proslavila svoj peti rođendan uz preko 100 miliona registrovanih igrača.
Činjenice o Top Eleven-u:

  • 100 miliona registrovanih igrača.
  • Kada bi svi igrači ove igre živeli u jednoj državi, ona bi bila 13. po veličini u svetu.
  • Top Eleven se igra u svakoj zemlji na svetu.
  • Top Eleven je pionir u oblasti cross-platform igara.
  • Top Eleven 2015 je predstavljen u januaru uz podršku ambasadora igre Žoze Murinja.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!