Monday, May 20, 2024
HomeRedLjubav & SeksŠta muškarci najčešće prećutkuju ženama

Šta muškarci najčešće prećutkuju ženama

Obično se za žene misli da su u vezi tajanstvene i komplikovane, ali novija saznanja o vezama i odnosima kažu da ni muškarci nisu jednostavni ni ravnodušni Kris Abani za “Shine” je otkrio neke misli i tajne sa kojima se muškarci u vezi svakodnevno suočavaju, ali ih nerado dele s partnerkom jer brinu kakav će utisak ostaviti.

Skrivanje osećanja

Dok žene često prigovaraju da su muškarci zatvoreni i da ne pričaju dovoljno, jače polovine tvrde da su pune žudnje, razmišljanja ali i strahova. Zašto o tome onda ne progovaraju? Oduvek su žene pričale, a muškarci su bili snažni i držali su porodicu na okupu. Stoga im je ponekad teško da otvoreno pokažu koliko ranjivi mogu da budu.

Ta ranjivost ih dovodi do toga da nekad radije prećute svoja osećanja jer ne žele da ih partnerka vidi kakvi su zaista – prave greške i ponekad su nemarni, a to uništava sliku o velikom alfa muškarcu. Ako se prikažu tačno kakvi jesu, boje se da će partnerka otići.

Komunikacija

Muškarci komuniciraju i to vrlo direktno. Ali kako su žene komplikovane, teško im je da prihvate da stvari mogu biti jednostavne ili tako kratko i jasno izrečene. Budući da su od krvi i mesa, nisu uvek sveci i znaju da se poigraju sa ženama. Ako, na primer primera, ne zovu par dana, ne žele da se jave prerano i buti nametljivi ili mu se jednostavno ne sviđate. Ali to je onda to, trećeg nema.

Seks

Uvek škakljiva tema, ali dobro je znati da su i muškarci nesigurni poput žena. Ženska anatomija muškarcima je uvek pomalo misteriozna. Čak i kada misle da su na tom polju eksperti, s novom partnerkom osećaju se kao da su na početku.

Znakovi pažnje

Žene su te koje najčešće vole male sitnice i to ističu, ali i muškarci vole šoljicu kafe ujutru ili dobru knjigu na poklon. Ponekad su toliko smotani da ne vide jasne znakove koje im dajete ete pa treba da budete direktnije.

U vezi

Vole da se maze i dodiruju ponekad čak i više nego žene. Svaki muškarac želi da zadovolji partnerku i zaista ne vide sve sitne mane koje one preterano ističu, posebno za vreme seksa.

Većina muškaraca zahvalna je na svakodnevnim obavezama koje partnerka preuzmu na sebe i zbog toga se osećaju voljeno. Stoga bi rado vratili uslugu na bilo koji drugi način.

Kontakt: Lepota i zdravlje, www.lepotaizdravlje.rs

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!