Sunday, June 16, 2024
HomeRedLjubav & SeksŠta nikako ne treba raditi posle raskida

Šta nikako ne treba raditi posle raskida

 

Raskid je uvek bolna stvar i najteže pada onom ko je ostavljen. Ipak, to nije opravdanje da činite nepromišljene stvari zbog kojih ćete se samo osećati gore.

1. Zovete ga svaki put kad pomislite na njega

Ako vam bivši pada na pamet na svakih 7 minuta to nije ništa čudno. Svuda okolo su stvari koje vas podsećaju na njega. Ali ukoliko okrenete njegov broj svaki put, evidentno je da pokazujete znake ludila.

2. Delite svoje promenljivo raspoloženje sa svim prjateljima na fejsbuku

Sigurno svi znaju na koga mislite kada napišete “Neki ljudi će zauvek ostati kreteni” ili “Sve se dešava sa razlogom”. Ovakvi potezi samo čine da vi ispadnete patetični u očima drugih. Time pokazujete da niste spremni da krenete dalje. Morate shvatiti da fejsbuk nije dnevnik.

3. Šišate se na kratko

Šta je gore od toga da budete ostavljeni? – Da budete ostavljeni i pritom imate jezivu frizuru. Sačekajte da prvi nalet besa i stresa prođe pre nego što napravite ovako radikalne poteze.

4. Bacate se u zagrljaj drugog

Sasvim je u redu da uskočite u krevet drugog muškarca i uživate u svojoj novostečenoj seksualnoj slobodi. Ali svakako nije vreme za novu emotivnu vezu. Sigurno jedva čekate da opet ostvarite blizak odnos sa nekim, ali ipak prvo morate da prebolite.

5. Insistirate na prijateljstvu sa bivšim

Da li ste sigurni da vam ne bi smetalo da slušate njegove priče o drugim devojkama? Prijateljstvo odmah nakon veze ne dolazi u obzir.

Kontakt: Lepota i zdravlje, www.lepotaizdravlje.rs

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!