Monday, December 4, 2023
HomeBlueArt ShowStar Trek: Prema Tami - pretpremijerno u 3D- u od 11. maja...

Star Trek: Prema Tami – pretpremijerno u 3D- u od 11. maja u odabranim bioskopima!

Sa velikim zadovoljstvom vas obaveštavamo da će dugo očekivani 3D film “Star Trek: Prema Tami ” (Star Trek: Into Darkness), započeti sa pretpremijernim prikazivanjem u odabranim bioskopima već od subote, 11. maja! 
Režiser Džej Džej Ambrams nas ovog leta vodi na do sada najspektakularnije putovanje legendarnog Enterprajza i njegove hrabre posade. Ponovo je na okupu tim koji nam je 2009. godine, i to s velikim uspehom, prikazao ovu voljenu franšizu iz malo drugačijeg ugla. Na ovom, drugom putovanju, sve je veće, intenzivnije i moćnije – akcija, emocije i smrtne opasnosti koje prate junake, koji rizikuju sve što vole i u šta veruju. Film je sniman IMAX kamerama visoke rezolucije.
Na Enterprajzu su ponovo na okupu Kris Pajn, kao kapetak Kirk, Zakari Kvinto, kao prvi oficir Spok, Karl Urban u ulozi doktora Leonarda Bounsa Mekoja, Sajmon Peg kao Skoti, Zoi Saldana kao oficir za vezu Uhura, Džon Čo kao Sulu, Brus Grinvud u ulozi admirala Kristofera Pajka. Benedikt Kamberbač se odlično snašao u ulozi tajanstvenog intergalaktičkog teroriste, Džona Harisona
Sve počinje kada se Enterprajz vrati na Zemlju posle kontroverznog galaktičkog incidenta. Ali, na plavoj planeti nije sve kako treba. Teroristički napad na samo srce Galaktičke flote predstavlja napad na bezbednost cele planete. Kapetak Kirk vodi Enterprajz na misiju bez presedana, od zaliva San Franciska do rodne planete Klingonaca. Tokom putovanja, na brod se ukrcava i nesvakidašnji neprijatelj.
ULOGE
Na Enterprajzu su ponovo na okupu Kris Pajn, kao kapetak Kirk, Zakari Kvinto, kao prvi oficir Spok, Karl Urban u ulozi doktora Leonarda Bounsa Mekoja, Sajmon Peg kao Skoti, Zoi Saldana kao oficir za vezu Uhura, Džon Čo kao Sulu, Brus Grinvud u ulozi admirala Kristofera Pajka. Benedikt Kamberbač je ovde u ulozi tajanstvenog intergalaktičkog teroriste, Džona Harisona.

  • KIRK: Na samom početku kapetak Kirk je na raskršću. Postao je zapovednik koji će prekršiti stroga pravila zarad nečega u šta veruje da je ispravno, što ga neminovno dovodi u konflikt sa vrhom zvezdane flote, koja se istovremeno suočava sa jednom od najvećih kriza od osnivanja.
  • SPOK: Pored Kirka, i on se suočava sa svojim demonima u dubokom svemiru. I Spok mora da se zagleda duboko u sebe i odluči da li je slepo praćenje logike i pravila baš uvek i jedini put.
  • UHURA: Veza između Spoka i Uhure sam njen lik podiže na potpuno novi nivo, jer sve dileme i nedoumice između kapetana i prvog oficira neumitno utiču i na njihov odnos. Javlja se zanimljiv trougao, u kome odanost, ljubav i posvećenost zadatku naizmenično preuzimaju primat.
  • NEPRIJATELJ: Misteriozan i sveprisutan. Intergalaktički terorista bez ikakvih granica. Džon Harison – čovek vojska i glavna meta kapetana Kirka. Benedikt Kamberbač je jednostavno otelotvorenje svemirskog zlikovca novog kova – moćan, snažan, superiorno inteligentan…
  • ENTERPRAJZ: Kako je u ovom filmu sve na višem nivou – akcija, drama, likovi i njihove unutrašnje borbe, tako je i sa Enterprajzom, koji je tokom više decenija filmskih avantura i sam postao voljeni lik. Sada ga upoznajemo mnogo bolje neko ikada pre. Pre svega, tu je njegovo srce, komandni most, koji je napredovao svemirskim koracima od kartonskog seta od pre više decenija, pa čak i od onog iz prvog dela novog serijala. Takođe, i njegov pogon koji ga nosi kroz nepregledne preseke naše galaksije postaje vidljiv i njegovo funkcionisanje je od presudnog značaja za uspeh najnovije misije. Za sve je zaslužan Skot Čamblis, koji je imao zadatak da nam predstavi daleku budućnost, koja opet mora biti verodostojna.

Bioskopi koji će od 11. maja prikazivati ovaj naslov u 3D tehnici su Cineplexx Delta City, Roda, Takvud, Dom Sindikata, Arena (Novi Sad), Cineplexx Kragujevac Plaza, Kupina Film (Niš) i Vilin Grad (Niš).
Trejler filma možete pogledati ovde:

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!