Monday, February 26, 2024
HomeBlueStoreJet Cloud

StoreJet Cloud


Sa sve većom popularnošću uređaja baziranih na iOS 5 platformi (iPad 2, iPhone 4S i iPod touch) javio se problem skladištenja informacija na istim, pošto gedžeti zasnovani na pomenutoj ne donose neki veliki interni prostor za smeštaj podataka.
Kompanija Transcend je upravo za vlasnike ovih spravica dizajnirala StoreJet Cloud – ultra mobilni eksterni drajv koji sa iOS 5 uređajima, kao i svim WiFi napravicama komunicira potpuno bežično i značajno proširuje njihove skladišne mogućnosti.
StoreJet Cloud je jedan od najmanjih eksternih diskova na svetu i dostupan je u kapacitetima od 32GB i 64GB. Funkcioniše po principu malog “pratećeg oblaka” na koji (preko USB 2.0 veze) prebacite podatke koje potom pozivate sa svojim iOS 5 gedžetima ili drugim uređajima sa WiFi konekcijom.
Zanimljiva stvar kod ovog malog eksternog diska je da poseduje bateriju sa radnom autonomijom od šest časova. Pored toga podatke koje ste prebacili na njega možete podeliti sa maksimalno još pet korisnika, kojima je za njihovo čitanje neophodan adekvatan softver koji se potpuno besplatno može skinuti sa zvaničnog portala proizvođača ili iz Apple-ove prodavnice.
Cena (sa PDV-om): za model od 32GB – Uzorak
Kontak: PiN, www.pinsoft.com

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!