Friday, May 24, 2024
HomeBlueStorm Sentinel – miš za prave igrače!

Storm Sentinel – miš za prave igrače!

Iz Cooler Master-ove kuhinje su na naše tržište pored sjajnih napajanja i kućišta počeli da pristižu i periferni uređaji uglavnom dizajnirani za gejmere na kojima ovaj proizvođač redi već neko vreme. Reč je o veoma, veoma kvalitetnim proizvodima koji su u više navrata osvajali i prestižne nagrade za kvalitet izrade, funkcionalnost i dizajn.

Ekipa Urban portala vas je nedavno upoznala sa profi Storm Sirus slušalicama koje su nam oduzele dah, a danas vam predstavljamo Storm Sentinel Z3R0-G miša koji svakom pasioniranom gejmeru otkriva novu dimenziju igranja igrica.

Cooler Master je Storm Sentinel Z3R0-G miša dizajnirao u potpuno futurističkom fazonu stavljajući akcenat na moćan laserski senzor (Twin Eye – 5600 DPI) i sjajnu pokretljivost na najrazličitijim podlogama. Miš je opremljen sa pet tegova od po 4.5 grama, što njegovu početnu masu podiže do maksimalnih 161.5 grama dobijajući na taj način na dodatnoj preciznosti. Tu je još i mogućnost nezavisnog podešavanja po X i Y osi, kao i sjajna softverska podrška sa gomilom najrazličitijih setovanja.

Ono što posebno moramo da istaknemo je fantastična izrada, šta više ostali smo oduševljeni koliko je svakom detalju posvećena maksimalna pažnja. Upotrebljena je najkvalitetnija plastika, upakovana sa glatkom gumom koja sprečava proklizavanje prstiju i šake. Inače Storm Sentinel Z3R0-G miš je potpuno rezervisan za dešnjake i sa računarom komunicira preko USB 2.0 veze. Proizvođač ga pored gejmera preporučuje i svima koji rade u CAD aplikacijama ili se bave obradom slikovnog i video materijala zbog visoke preciznosti koju donosi. Na žalost cena mu nije mala, ali reč je o zaista vrhunskom mišonji kome se nema šta zameriti i koji uz dobru podlogu apsolutno predstavlja najbolje rešenje na tržištu.
Cena (sa PDV-om): 5.421,87 dinara
Kontakt: Direct Link, www.dl.rs/gdekupiti

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!