Saturday, May 25, 2024
HomeBlueSuper otporan flešić

Super otporan flešić

Kompanija Kingston predstavila je nov fleš drajv otporan na uticaj većine spoljnih faktora, padove i potrese. Njegovo ime je DataTraveler R3.0 i kompletno je napravljen od gume, zahvaljujući kojoj sa njim možete da plivate, ronite, planinarite ili idete na krstarenje, bez bojazni da će se vaši podaci izgubiti ili oštetiti. Fizički je preslikani DataTraveler R500 flešić, s tim da umesto jarko crvene boje kućišta sada dominira nebo plava.

Osnovu ovog simpatičnog flešića čine ultra brzi NAND fleš memorijski čipovi i USB 3.0 kontroler poslednje generacije koji omogućava DataTraveler R3.0 flešiću da postiže neverovatne brzine transfera podataka, koje idu čak i do 70MB/sec. za čitanje, odnosno 30MB/sec. ako govorimo o upisu informacija. Kompatibilan je i sa USB 2.0 protokolom, ali u slučaju da njega koristite zaboravite na ovako visoke brzinske karakteristike.

Kingston DataTraveler R3.0 proizvodi u kapacitetima od 16GB, 32GB i 64GB, a isti je kompatibilan sa svim aktuelnim Windows i Mac platformama. Proizvođač ga preporučuje svima od 7 do 77 godina, a mi smatramo da je idealan i nezamenjiv za sportiste i dinamične osobe. Ujedno on je naša apsolutna letnja gedžet preporuka!
Cena (sa PDV-om): za model od 16GB – 2.500,00 dinara
Kontakt: Kingston, www.kingston.com/europe

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!