Wednesday, April 17, 2024
HomeOrangeSutra koncertni film „Coldplay Live 2012” u bioskopima „Cineplexx“ i „Vilin Grad“

Sutra koncertni film „Coldplay Live 2012” u bioskopima „Cineplexx“ i „Vilin Grad“

U bioskopima „Cineplexx“ u Beogradu i Kragujevcu i „Vilin Grad“ u Nišu sutra u 20 časova će biti prikazan koncertni film „Coldplay Live 2012“. Istog dana film će biti premijerno prikazan i u bioskopima širom sveta.
„Coldplay Live 2012” reditelja Pola Dagdejla uključuje snimke koncerata na stadionu Stade de France u Parizu, hali Bell Centre u Montrealu i fantastični nastup na piramidalnoj sceni na Glastonbury festivalu.
„The Mylo Xyloto“ je bila najzabavnija turneja od svih koje je bend imao do sada. Osećalo se  mnogo energije od samog početka, delimično jer smo bili ponosni na muziku, na vatromete, svetleće narukvice, lasere i celu ekipu, ali najviše zbog publike za koju smo svirali. Tokom godina rada, ona je sve više i više postajala deo koncerta. Oni su glasni, raznoliki, puni energije i čine zvuk mnogo boljim nego kada sviramo mi sami. Želeli smo da zabeležimo taj neverovatni osećaj koji nam oni pružaju  i tako je nastao naš koncertni film, kaže Kris Martin, frontmen benda „Colpplay“.
Karte su u prodaji, a informacije se mogu naći na veb adresi www.cineplexx.rs, gde se mogu izvršiti i rezervacije za ovaj jedinstveni događaj.

  • Trajanje: 96 min
  • Reditelj: Paul Dugdale
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!