Saturday, May 25, 2024
HomeBlueArt ShowSutra Porodicni vikend u bioskopima "Cineplexx" i "Vilin Grad"

Sutra Porodicni vikend u bioskopima "Cineplexx" i "Vilin Grad"

Prvi Porodični vikend u 2013. godini u bioskopima „Cineplexx“ u Beogradu i Kragujevcu i bioskopu „Vilin Grad“ počinje sutra, 4. januara, i trajaće do 6. januara.
U okviru januarskog Porodičnog vikenda premijerno će biti prikazana komedija „Haos u kući – matorci dolaze“, zatim dokumentarni film „Kralj pingvina 3D“, sinhronizovan na srpski jezik, kao i aktuelni naslovi za decu „Semijeva velika avantura 2 3D“, „Zvončica i tajna krila 3D“ i „Pet legendi“- sva tri, takođe, sinhronizovana.
U periodu od 12 do 17 časova mališani će u holovima bioskopa moći da se zabavljaju u pratećim programima i da se druže sa maskotama.  Male posetioce beogradskog „Cineplexx-a“ očekuju i kreativne radionice Agencije za čuvanje dece „Kolibri“ inspirisane aktuelnim filmskim ostvarenjima, kao i kutak u kome će moći da igraju „Green Games“- video igre  sa ekološkom porukom, koje su u okviru istoimenog takmičenja pravili njihovi vršnjaci iz raznih gradova Srbije, a moći će da ih igraju na novim modelima računara iz „Laptop Centra“.  Kreativne i zabavne radionice biće organizovane i u niškom i kragujevačkom bioskopu.
Mališani, članovi Porodičnog film kluba bioskopa „Cineplexx“ i „Vilin Grad“,  će tokom Porodičnog vikenda dobijati na poklon Mali Politikin zabavnik i praznične paketiće. Kartica Porodičnog film kluba omogućava deci uzrasta do 14 godina snižene cene ulaznica, a tokom Porodičnog vikenda će ovu pogodnost imati i njihovi roditelji.
Sve informacije mogu se naći na veb adresi www.cineplexx.rs.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!