Friday, May 24, 2024
HomeBlueArt ShowSutra slavimo Svetski dan Štrumpfova!

Sutra slavimo Svetski dan Štrumpfova!

Podsećamo vas da dođete sutra, 22. juna, od 12 do 17 časova, na Naxi Plaži ispred Ušće Shopping Centra, da zajedno proslavimo Svetski dan Štrumpfova! Dođite i povedite svoje klince i klinceze, svi vi koji ste odrasli i rastete uz Velikog Štrumpfa, Štrumpfetu, Kefala, Trapu i ostale Štrumpfiće!   

Crtaćemo zajedno, družiti se, fotografisati, uživati u slatkišima i naravno, igrati se sa glumcima koji su radili na sinhronizaciji filma “Štrumpfovi 2” (The Smurfs 2). Dragan Vujić Vujke, Mina Lazarević, Svetlana Seka Aleksić, Milan Antonić, Milan Tubić, predstaviće vam se u plavom svetlu! Čekamo vas na Naxi plaži!
U novom animiranom filmu “Štumpfovi 2” (The Smurfs 2), zli čarobnjak Gargamel stvara nekoliko kopija Štrumpfova i naziva ih Kvarnići. On se nada da će mu oni pomoći u njegovim smicalicama. Ali kad otkrije da mu samo oni pravi mogu dati ono što on želi i da samo Štrumpfetina tajna čarolija može pretvoriti Kvarniće u Štrumpfove, Gargamel kidnapuje Štrumpfetu i odvodi je u Pariz, gde ga milioni obožavalaca dočekuju kao najvećeg čarobnjaka. Nema mesta koji Gargamel neće istražiti u svom pohodu. Sve zavisi od Velikog Štrumpfa, Trape, i ostatka ekipe, kada se vrate u naš svet i kada se ponovo udruže sa ljudskim prijateljima Patrikom i Grejs. Da li će Štrumpfeta, koja se uvek osećala drugačijom od ostatka plave ekipe, naći novu vezu sa Kvarnićima ili će je Štrumpfovi ubediti da je njena ljubav vezana za Istinsko Plavo?
Trejler filma “Štrumpfovi 2” pogledajte ovde:

 

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!