Saturday, June 22, 2024
HomeRedLjubav & SeksSvaka deseta žena je neverna?

Svaka deseta žena je neverna?

Svaka deseta žena u braku uopšte ne konzumira seks, 62 odsto udatih žena zamišlja drugog mučkarca dok vodi ljubav sa svojim suprugom, a čak 81 odsto udatih žena svoji seksualni život opisuje predvidivim, pokazalo je istraživanje američkog portala iVillage koje je sprovedeno na dve hiljade žena uzrasta od 18-49 godina…

Ovo istraživanje sprovedeno je kako bi se utvrdilo koliko deca i brak utiču na seksualni život žena.

Rezultati nisu nimalo ohrabrujući pa se može nekima učiniti da se udate žene dosađuju. Naime, 23 odsto žena u braku ljubav vodi najviše tri puta mesečno, a 21 odsto seksualnim užicima predaje se nešto češće, deset puta mesečno.

Četiri od deste žena radije bi prespavale seks, a 23 odsto kaže da ljubav vodi najviše tir puta mesečno. Činjenicu da u braku nema mnogo spontanosti, dokazuje podatak da čak 70 odsto ispitanica unapred zna lokaciju gde će se odigrati sledeći seks. Više od polovine može predvideti čak i doba dana kao i pozu narednog odnosa.

Pored ovoga, dame su se izjasnile : svaka deseta je prevarila svog muža.

Uprkos katastrofalnim rezultatima, pokazalo se da svaka druga žena misli da je njen suprug najbolji ljubavnik kojeg je ikad imala.

UrbanStandard
UrbanStandard
Urban Standard, grupa entuzisata sa ciljem da prenesu neke od interesantnih vesti iz URBANE kulture. Sa osvrtom na muziku, it, ali i zivot oko nas.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!