Monday, May 20, 2024
HomeRedLjubav & SeksTantrički saveti za višesatni seks

Tantrički saveti za višesatni seks

Tražiš nešto novo u krevetu ili želiš da budeš intimnija s partnerom? Da bi mogla da iskusiš čari tantričkog seksa i time produžiš trajanje odnosa, dovoljno je da savladaš ova tri rituala, a zatim se prepustiš višestrukim orgazmima i seksu prožetom duhovnošću koji može potrajati i celu noć!

1. Kontrola ejakulacije je osnovna veština kojom muškarac treba da vlada ukoliko želi da isproba tantru. Umesto da tokom seksa ejakulira na prvom vrhuncu energije, kao što većina muškaraca čini, može tu energiju proširiti celim telom i nastaviti sa seksom do sledećeg vrhunca. Kako bi odložio ejakulaciju, muškarac treba da stisne mišić koji spaja koren kičme i pubičnu kost. to je mišić koji inače stiska kada želi da prekine mokrenje.  Važno je da partneri budu opušteni i usmereni da onom drugom pruže užitak, a ne da se usresrede na vlastiti.
2. Produžavanju seksualnog odnosa pomaže i disanje kojem se u tantri pridaje velika pažnja. Kad partneri dišu usklađeno, tako da zajedno udišu i izdišu, ili da jedno udiše dok drugo izdiše i obrnuto, raste i njihova emotivna i mentalna usklađenost i bliskost. Ako muškarac želi da odgodi ejakulaciju, treba što dublje da diše, zamišljajući pritom kako se seksualna energija širi celim telom ili kako se iz polnog organa, uz kičmu, podiže na gore, do vrha glave. Tako i muškarac može da, na neki način, doživi višestruke orgazme bez ejakulacije.
3. Pre stupanja u polni odnos partneri treba da budu u stanju ljubavi, bliskosti i razumevanja, oslobođeni bilo kakvog osećaja srama. Tome služe tehnike zbližavanja, kao što su zajedničko slušanje muzike, razgovor, maženje, zajedničko tuširanje ili masaža kao uvod u seks. Malo drugačija tehnika jeste zurenje u partnerove oči. Partneri treba da sednu prekrštenih nogu jedno naspram drugog i da se desetak minuta u tišini gledaju u oči, sa što manje treptanja. Ovo možda zvuči čudno, ali zurenje u partnerove oči je najlepši način da postignete duboku bliskost.
Izvor: Joy

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!