Friday, December 8, 2023
HomeIstaknutoThe Bite najavljuje novi EP singlom „You Don’t Have Me“

The Bite najavljuje novi EP singlom „You Don’t Have Me“

Beogradski bend objavio je singl „You Don’t Have Me“ kao najavu EP-a „Are We Mad“ koji će u martu biti objavljen za diskografsku kuću Multimedia Music.

Posle diskografske pauze od tri godine i albuma „Chains“, riff’n’roll bend The Bite vraća se na scenu novim singlom „You Don’t Have Me“.

Nije nas bilo neko vreme, ali nismo stali, samo su se kockice tako poklopile. Radili smo sve vreme na novim pesmama i pored EP-a koji je gotov, radimo na ostalim pesmama za album“ kaže bend i dodaje da ne postoji poseban razlog zbog kojeg je baš pesma „You Don’t Have Me“ izabrana da bude uvod u ovu novu priču jer podjednako veruju u svaku od pet pesama koje će se naći na predstojećem EP-u: „Svaka na svoj način ima snagu da bude izdvojena kao singl. Snaga ove pesme je u dobroj i zdravoj rokenrol energiji koja će se, verujemo, najbolje osetiti na bini, ali ima i „ono nešto“ što će vas naterati da malo pojačate muziku u zvučnicima kada je čujete na radiju.

 

Video spot snimao je i montirao Bojan Stevanović (Kan i Lingus studio). Kadrovi u spotu snimani su u toku 2022. godine dok se radilo na novim pesmama. „Volimo studio i volimo snimanja, te kreativne momente kada se radi na novoj muzici, ali volimo i sva ta druženja, smeh, fore koje se spontano iznedre u tim situacijama, a koje anuliraju svaki trenutak nervoze ili brige koje su deo takvih procesa. Hteli smo bar deo toga da zabeležimo i prikažemo

 

Video spot za pesmu „You Don’t Have Me“ možete pogledati na ovom linku:


 

Pesmu je u King Oliver/Blaze studiju snimio i producirao Ivan Srdanović.

Posebnu zahvalnost dugujemo našem prijatelju Aleksandru Iliću Bassmanu koji je uleteo kada nam je bilo potrebno i odsvirao bas gitaru za ceo EP i neverovatnoj Nataši Guberinić koja je sa nama osmišljavala i snimila prateće vokale, i svojim znanjem i energijom dala poseban bust celoj vokalnoj slici i na ovoj i na ostalim pesmama“ kažu članovi benda. 

 

Bend za mart najavljuje EP „Are We Mad“, novi video spot za naslovnu pesmu sa EP-a, ali naglašava da su im najvažniji planovi oni vezani za žive svirke: „Rokenrol je za binu, za live, za publiku koja je na metar od vas. To je ono što nas gura napred, što nam daje najviše energije i gde smo najbolji. Zato ćemo dati sve od sebe da što više ljudi uživo čuje muziku koju smo stvorili.

 

 

The Bite

https://www.youtube.com/@thebiteofficial

https://www.facebook.com/thebite011

https://www.instagram.com/thebitebeograd/

Multimedia Music:

www.multimedia-music.com

www.facebook.com/MultimediaMusicSRB/

www.youtube.com/channel/UCImyKst5_VzEjQgryH_wGMA

UrbanStandard
UrbanStandard
Urban Standard, grupa entuzisata sa ciljem da prenesu neke od interesantnih vesti iz URBANE kulture. Sa osvrtom na muziku, it, ali i zivot oko nas.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!