Thursday, July 18, 2024
HomeUrban vodičDešavanjaThe Bite ovog petka stiže u Kraljevo

The Bite ovog petka stiže u Kraljevo

Beogradski riff’n’roll bend The Bite nastupiće prvi put u klubu Play u Kraljevu u petak, 21. aprila od 22:00 časa.

Ideja o bendu koji će imati energiju punka, čvrste rock’n’roll rifove, pevljive refrene i osećajnost bluesa javila se pre mnogo godina.

Ideja je sazrevala, dok su članovi svirali po drugim bendovima, menjala se i The Bite je tražio ljude koji su rasli na ulicama, i koji imaju tu “glad“ potrebnu za dobru svirku, ljudi koji su bili i biće deo ekipe, a opet mogu da doprinesu svojim sopstvenim pečatom, potpisom, ljude koji slušaju, sviraju i žive različitu muziku, a mogu bez problema da stanu rame uz rame i naprave nešto novo…

Bend trenutno nastupa u postavi: Ljiljana Zdravković (vokal), Bojan Savić (gitara), Igor Ilić (bas) i Bojan Stevanović (bubnjevi).

The Bite/ Kan i Lingus Studio
The Bite/ Kan i Lingus Studio

Posle dva studijska albuma – “Life“ (2015) i “Change“ (2020) The Bite je u martu 2023. godine objavio EP “Are We Mad?!“ za diskografsku kuću Multimedia Music.

Na njemu se nalazi ukupno pet pesama: “Alone“, “You Don’t Have Me“ , “You Think You Know Me“, “Are We Mad?!“ i “They Say“. EP je dostupan na Youtube kanalu Multimedia Music kao i na svim relevantnim muzičkim platformama.

– Verujemo u ovaj EP, kao i u svaku pesmu koju smo snimili… ali najviše verujemo u energiju živih nastupa! Zato vas pozivamo da se družite sa nama u Kraljevu – poručio je bend i poziva sve koji vole dobar rokenrol da 21. aprila budu u klubu Play.

 

Izvor: HeadLiner

UrbanStandard
UrbanStandard
Urban Standard, grupa entuzisata sa ciljem da prenesu neke od interesantnih vesti iz URBANE kulture. Sa osvrtom na muziku, it, ali i zivot oko nas.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!