Wednesday, May 22, 2024
HomeBlueArt ShowTitlovani "Grozan ja 2" samo u bioskopima Cineplexx, Roda i Arena!

Titlovani "Grozan ja 2" samo u bioskopima Cineplexx, Roda i Arena!

Sa velikim zadovoljstvom vas obaveštavamo da će animirani film “Grozan ja 2” (Despicable Me 2) pored sinhronizovane, biti dostupan i u titlovanoj varijanti, i to samo u bioskopima Cineplexx Delta City, Roda Cineplex i Arena (Novi Sad). Distributer ovog filma, Taramount film, odlučio je da na ovaj način obraduje i malo stariju publiku koja sa nestrpljenjem očekuje povratak Malaca na velika platna, i želi da čuje originalne glasove svojih omiljenih likova iz filma “Grozan ja 2”.    

Svetski blokbaster „Grozan ja“, studija Universal i Illumination Entertainment, oduševio je publiku celog sveta 2010. godine, zaradio 540 miliona dolara i postao 10. najveći animirani film u američkoj istoriji. Ove godine, spremite se za drugi deo i nastavak ludila koji prave Malci. Kris Meledandri i njegov tim stvorili su potpuno novu komičnu avanturu u kojoj se vraćaju (bivši?) super zločinac Gru (Stiv Karel), njegove predivne devojčice, i nepredvidljivi i urnebesno smešni Malci… i gomila novih, potpuno otkačenih likova.
Gru je ostavio iza sebe život super zlikovca i rešio da se stara o Margo (Miranda Kosgruv), Edit (Dana Gajer) i Agnes (Elzi Fišer). Sada Gru, Dr Nefario (Rasel Brend) i Malci imaju dovoljno slobodnog vremena. Ali, samo što je počeo da se navikava na ulogu porodičnog čoveka iz predgrađa, super-tajna organizacija, koja se bori protiv zla u celom svetu, dolazi njemu na vrata. Sada Gru i njegova nova partnerka, Lusi (Kristen Vig), treba da otkriju ko je odgovoran za spektakularne zločine i da ih privedu pravdi. Ipak, potreban je najveći svetski bivši super zlikovac, da bi se uhvatio neko ko pretenduje da ga zameni na tom mestu.
Ekipi povratnika sada se pridružuje i Ken Jeong (Hangover), kao Flojd Orlokosić – najčešće osumnjičeni za sve gnusne zločine koji su počinjeni u svetu od kada je Gru izašao iz igre. Tu je i Stiv Kugan, kao Sajlas Ovnoguz – Lusin šef iz Anti zlikovačke Lige i super-špijun čije prezime daje povoda za beskrajne šale za Malce. Pojavljuje se i Moises Erijas kao Antonio, koga Margo simpatiše naveliko, a koji konstantno nervira Grua; i Bendžamin Bret kao Eduardo Perez, Antoniov otac, vlasnik restorana Salsa & Salsa, i čovek koji možda jeste, a možda i nije naj-mačo super zlikovac koji je ikad postojao, ozloglašeni El Mačo.
“Grozan ja 2” premijerno će biti prikazan večeras u bioskopu Cineplexx Delta City, a već od sutra stiže na redovne repertoare ostalih bioskopa.
Trejler filma možete pogledati ovde:

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!