Saturday, May 25, 2024
HomeBlueArt ShowTom Kruz kao "Džek Ričer" premijerno 2. januara u bioskopu Kolosej!

Tom Kruz kao "Džek Ričer" premijerno 2. januara u bioskopu Kolosej!

Sa velikim zadovoljstvom vas obaveštavamo da će premijera neverovatnog akcionog trilera “DŽEK RIČER” biti održana u sredu, 2. januara u 20.15h u bioskopu Kolosej. Od autora bestselera Lija Čajlda stiže heroj koga je teško savladati – bivši vojni islednik Džek Ričer (Tom Kruz).
Kad naoružani napadač ubije pet osoba sa šest hitaca, svi dokazi će ukazati na to da je krivac osumnjičeni u pritvoru. Prilikom saslušanja, osumnjičeni će reći samo jednu rečenicu: „Nađite Džeka Ričera!“ Time će početi neverovatna potraga za istinom, a Džek Ričer će morati da se bori protiv neočekivanog protivnika koji neće birati sredstva da sačuva svoju tajnu.
Film je zasnovan na knjizi „One shot“, devetoj iz serijala o Džeku Ričeru. Takva odluka je doneta jer je to najfilmičnija od svih knjiga. Ovaj roman ima nekoliko elemenata koji su bili važni za snimanje prvog filma. „Prvo, mislim da ima najbolji uvod za Ričera – sjajno je uvesti ga u radnju koja je već počela da se odigrava. Ali ono što je važnije, on se ovde suočava s moralnom dilemom. Ulazi u priču verujući u jedno, ali onda mora da shvati da ga činjenice upućuju na nešto potpuno drugo. Moraće da odluči da li će krenuti lakšim ili težim putem, i po toj odluci ćemo shvatiti zašto je Džek Ričer drugačiji od svih drugih filmskih heroja,“ kaže producent filma.
„Ričer je sjajan lik. Nema mobilni telefon, nema i-mejl adresu. On je analogni čovek u digitalnom dobu. Nije na mreži. Plaća sve u kešu. Džek Ričer radi sve onako kako većina nas ponekad poželi da uradi. U tom smislu, on podseća na Prljavog Harija ili Džejmsa Bonda,“ kaže Kruz.
Od četvrtka, 3. januara, film DŽEK RIČER stiže i na redovne repertoare bioskopa Kolosej, Cineplexx Delta City, Roda, Takvud, Dvorana Doma Sindikata, Arena (Novi Sad), Cineplexx Kragujevac Plaza, Kupina film (Niš), Vilin Grad (Niš), Kvart ( Kraljevo) i Cineplexx Mne (Podgorica).

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!