Saturday, April 20, 2024
HomeBlueToshiba dobitnik Red Dot 2015 nagrade za dizajn notebook računara

Toshiba dobitnik Red Dot 2015 nagrade za dizajn notebook računara


Kompanija Toshiba Europe osvojila je međunarodnu nagradu Red Dot Award 2015 za dizajn svojih laptop računara Chromebook 2 i Portégé Z20t.
Sa 1.994 učesnika iz 56 zemalja i ukupno 4.928 kandidovanih inovativnih proizvoda, kategorija dizajna proizvoda u okviru takmičenja „Red Dot Award 2015“ je najmasovnije i najpoznatije međunarodno takmičenje proizvoda na svetu. Priznanje „Red Dot“ je globalno priznat znak i potvrda izvrsnosti u dizajnu – čije dobitnike bira žiri sastavljen od izvanrednih dizajnera, uglednih profesora dizajna i specijalizovanih novinara iz 25 zemalja sveta.
Toshiba Portégé Z20t
Portégé Z20t kombinuje snažne performanse Intel Core M procesora i fleksibilnost tablet uređaja u jednom proizvodu. Namenjen prvenstveno poslovnim korisnicima, ovaj potpuno odvojivi uređaj dijagonale ekrana 31,75 cm (12,5 inča) i Full HD rezolucije, osmišljen je da omogući stvaranje i konzumiranje sadržaja sa lakoćom. Bilo da se koristi za prezentacije preko obostrano priključne baze, za hvatanje beleški na sastancima ili obavljanje svakodnevnih zadataka, korisnik dobija visoke performanse i prednost dugotrajnog rada na baterije (do 17sati) kao podršku produktivnosti u bilo kom trenutku. Zahvaljujući vrhunskom, tankom i laganom dizajnu, Portégé Z20t se zaista prenosi sa lakoćom. Ugrađeni Trusted Platform Module (TPM) omogućuje da podaci koji su sačuvani na lokalnom disku ostanu bezbedni – ostavljajući korisniku da se posveti svom radu.
Toshiba Chromebook 2
Toshibin Chromebook 2 omogućava korisnicima da se prepuste zabavi – bilo gledanju najnovijih filmova i savršenom jasnoćom slike na opcionom osvetljenom Full HD IPS ekranu, ili slušanju muzike preko stereo ozvučenja koje je kompanija Skullcandy podesila tako da pružaju maksimalan kvalitet zvuka. Poslovni korisnici, sa druge strane, mogu sa lakoćom da koriste programe za tabelarne proračune na optimizovanom prostoru ekrana dijagonale 33,8 cm (13,3 inča), kao i da lako nose sa sobom uređaj mase 1,35 kg. Uz dugotrajnu bateriju i gomilu poznatih aplikacija, korisnici će biti budu produktivniji – bilo da uče, rade ili se igraju.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!