Monday, February 26, 2024
HomeBlueTotalno cool vaga – Fitbit Aria!

Totalno cool vaga – Fitbit Aria!


Kompanija Fitbit već duži niz godina slovi za jednog od najvećih proizvođača Fitness and Health gedžeta, kao i za vodeću kompaniju u oblasti inovacija na ovom području. U Srbiji se Fitbit-ovi gedžeti mogu kupiti od sredine prošle godine, a mi smo do sada u nekoliko navrata imali priliku da vam predstavimo zaista sjajna Fitness and Health rešenja koja su prvenstveno ciljala na sportiste i rekreativce, kao i na ljude koji vode računa o svom telu i žele pravilno da se hrane. Danas vam predstavljamo jedan potpuno neobičan proizvod za koji verujemo da će se posebno dopasti osobama koje imaju problema sa viškom kilograma. Reč je o Aria pametnoj vagi koja je mnogo više od bilo koje druge pametne vage. Pogledajmo o kakvom proizvodu se radi.
Fitbit-ova Aria je pametna vaga koja se na prvi pogled ne razlikuje previše od većine digitalnih vaga na tržištu, međutim ono što je čini drugačijom je skup senzora koji poseduje, a koji su zaduženi za praćenje težine korisnika i rad vitalnih funkcija organizma. Ona je i ozbiljan Fitness trener, kao i pravi drugar u borbi protiv prekomerne težine i bolesti koje sa sobom povlači višak kilograma. Ipak, njena najveća posebnost je u tome što može da meri i BMI indeks korisnika, procenat telesne masti i brojne druge karakteristike – u prevodu sve ono što je od ključnog značaja za gojazne osobe i sportiste. Inače, važno je napomenuti da prilikom merenja BMI indeksa vaga kroz telo šalje malu količinu elektriciteta pa proizvođač savetuje da osobe sa ugrađenim pesmejkerom ovu opciju ne koriste.
Sve što je potrebno uraditi jeste da korisnik preko aplikacije unese svoju visinu i stane na vagu, nakon čega Aria kreće u akciju. Za manje od jednog minuta na telefonu ili tablet računaru korisnika stićiće sve gore navedene informacije uključujući i niz korisnih saveta za redukovanje telesne težine, odnono za dobijanje na kilaži ukoliko osoba koja se meri ima manjak kilograma. Aria inače koristi oficijalnu Fitbit-ovu aplikaciju pisanu za sve tri popularne mobilne platforme (Android, iOS i Windows Phone), međutim ako se nekom ova aplikacija učini komplikovanom ili grafički lošom moguće je koristiti i neke od popularnih Fitness and Health aplikacija – ograničenja nema.
U poređenju sa sličnim rešenjima na tržištu Aria je i jedna od najlakših pametnih vaga jer teži svega 1.8 kilograma. Takođe, ona je specifična i po tome što za napajanje koristi 4 AAA baterije (autonomija koju daju kreće se oko par meseci zavisno od dnevne upotrebe), ali i po tome što za bežičnu interakciju koristi Wireless vezu. Sve u svemu Fitbit-ova Aria je jedan zaokružen proizvod velikog broja funkcija koji može da se koristi nezavisno od trekera sa kojima u kombinaciji može da utiče na postizanje boljih rezultata. Nama se najviše dopala zbog jednostavne upotrebe i solidnog broja naprednih funkcija. Kao što smo rekli Aria je nezamenjiv gedžet za osobe sa viškom kilograma, ali i odličan prijatelj sportista i rekreativaca.
Cena (sa PDV-om): 16.090,00 dinara
Kontakt: Apcom, www.apcom.rs

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!