Wednesday, July 17, 2024
HomeBlueTrainz Simulator

Trainz Simulator

Performanse uz pomoć NVIDIA Tegra čipa i njegovog dual-core procesora daju mnogo bolju igrivost i bolji vizuelni ugođaj. Šta više, Trainz maksimalno iskorišćava prednost Tegra poboljšanja kao što su bump mapping, specular i dinamička osvetljenost.

Kako bi obeležili desetogodišnjicu postojanja, Trainz za mobilne uređaje daje svakom korisniku mogućnost da poseduju Trainz igricu na dohvat ruke. Sa potpuno prilagođenim sistemom upravljanja na mobilnim uređajima, uz Trainz igru ostvarićete bez problema maksimum, upravljaćete vozovima, postavljati šine, kreirati sam izgled vozova i izvršavati zadatke u rekordnom roku. Trainz Simulator se sastoji od mnoštva sadržaja, ruta i sesija kako bi vam omogućili najbolje iskustvo u upravljanju vozom na mobilnim platformama. Trainz Simulator je prvi simulator vozova na Android platformi!

Trainz Simulator sadrži sve što vam treba kako bi ste napravili i unapredili vašu prugu iz snova. Možete da napravite zabavan izgled u nekoliko minuta, da kreirate sistem pruga ili prototipove vaših neobičnih ruta, izbor je na vama.

Karakteristike:

  1. Touch sistem čini upravljanje vozovima, postavljanje šina i kreiranje izgleda veoma jednostavnim
  2. Više dostupnosti! Igrajte Trainz bilo gde i bilo kada.
  3. Upravljajte celokupnim sistemom pruga.
  4. Sagradite po vašoj želji vašu prugu uy pomoć naprednog alata za kreiranje pruga koji se zove “Surveyor”.

“Uz pomoć Tegra 2 čipa i dual-core CPU tehnologije, uspeli smo da plasiramo Trainz sa svim svojim karaktaristikama kao što je Surveyor I Driver na Android tržište” — izjavio je Paul Olsen, Studio Head, N3V Games

Previous article
Next article
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!