Thursday, February 29, 2024
HomeRedLepota/KozmetikaTrećina muškaraca pozajmljuje kozmetiku od partnerke

Trećina muškaraca pozajmljuje kozmetiku od partnerke

Muškarci u sve većem broju koriste preparate za negu lica i tela kako bi izgledali još bolje. Ipak, trećina njh se u kupatilu posluži i ženskim proizvodima – otkrilo je jedno britansko istraživanje.
I muškarcima je fizički izgled postao vrlo bitan. Na spremanje za večernji izlazak spremni su potrošiti vremena kao i njihove bolje polovine. Veliki broj muškaraca depilira svoje telo, što je ženama uglavnom seksi. Čak 10 odsto njih ide redovno u solarijum, kako bi održali preplanuli ten tokom leta. Takođe, nekolicina muškaraca redovno koristi korektor kako bi prikrila nedostatke na licu.
Stručnjaci koji su sproveli istraživanje kažu da su rezultati u skladu s trendovima koje nameću metroseksualci u poslednjih nekoliko godina. Muškarci sve više i više brinu o svom izgledu, a za to su zaslužni i slavni Metju Mekonahi, Džoš Hartnet i Ddžastin Timberlejk, koji su se pojavili u brojnim reklamnim kampanjama. Kao i žene – muškarci se takođe nalaze pod stalnim pritiskom da izgledaju savršeno, zbog čega raste broj metroseksualaca.
 
Izvor: Joy.rs

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!