Thursday, June 13, 2024
HomeRedLjubav & SeksTri Kama Sutra poze samo za iskusne

Tri Kama Sutra poze samo za iskusne

Kama Sutra je drevni tekst indijske književnosti koji sadrži savete za različite seksualne aktivnosti. ‘Kama’ znači senzualnost ili seksualno zadovoljstvo, a ‘sutra’ konopac” koji drži stvari zajedno. Ako i vi želite da savladate neke drevne strasti koje vama i vašem partneru garantuju nezaboravni užitak isprobajte ove tri vrlo zanimljive poze u seksu koji zahtevaju nešto više truda, ali nude mnogo više uživanja.

Poza roj pčela

Muškarac sedi na krevetu ispruženih nogu. Ako je potrebno može se nasloniti na nešto. Žena čuči na njemu u istom smeru (muškarac joj gleda u teme). Žena iz čučnja kontroliše igru i tempo, a po potrebi partner svojim rukama podiže i spušta njenu zadnjicu.

Poza makaze

Muškarac leži na leđima raširenih nogu. Žena je na muškarcu okrenuta prema njemu i sedi na potkolenicama. U jednom trenutku žena se spušta u ležeći položaj, ali noge ostaju u istoj pozi. Muškarac vodi igru i diktira tempo.

Poza Indra (mitološki bog rata)

Žena leži na leđima podignuta skupljenih i skvrčenih nogu. Muškarac kleči raširenih nogu i privlači se iznad nje (Kao kod misionarskoj pozi). Žena se naslanja na partnera i oslanja skupljene noge na njegove grudi. Muškarac ih pridržava i diktira tempo.

Izvor: Lepota i zdravlje, www.lepotaizdravlje.rs

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!