Wednesday, April 17, 2024
HomeBlueArt Show„U potrazi za Dori“ uplivaće u bioskope krajem 2015.!

„U potrazi za Dori“ uplivaće u bioskope krajem 2015.!

Sa velikim zadovoljstvom vas obaveštavamo da će veliki hit iz 2003. godine “U potrazi za Nemom” dobiti nastavak – „U potrazi za Dori“!
Kad je Dori izjavila „samo nastavi da plivaš“ u Oskarom nagrađenom filmu „U potrazi za Nemom“ nije mogla ni da zamisli šta joj se sprema (a ne bi ni mogla da zapamti). Elen Dedženeris, glas prijateljske ali zaboravne plave ribice, otkrila nam je detalje o Dizni/Piksarovom filmu „U potrazi za Dori“ – potpuno novoj avanturi koja će uplivati u bioskope 25. novembra 2015.
„Ovo sam čekala dugo, dugo, dugo, dugo vremena,“ kaže Elen Dedženeris. „Nisam ljuta zbog toga. Znam da su ljudi iz Piksara bili zauzeti snimanjem ‘Priče o igračkama 16’. Ali vredelo je što smo toliko čekali. Scenario je fantastičan. Ima sve što sam volela u prvom delu: veoma je emotivan, zabavan i ono najvažnije – ima mnogo više Dori u njemu.“
Reditelj i veteran u Piksaru, Endru Stenton vratiće publiku u neverovatni podvodni svet koji je stvorio u prvom filmu. „Ne postoji Dori bez Elen,“ kaže Stenton. „Ona je osvojila srca publike širom sveta – da ne spominjem srca našeg tima u Piksaru. Ali nismo mogli da prestanemo da mislimo o tome zašto je ona bila sama u okeanu onog dana kad je upoznala Marlina. ‘U potrazi za Dori’ ona će se ujediniti sa svojim voljenima i usput će saznati značaj porodice.“
Prema Stentonovim rečima, „U potrazi za Dori“ je smešten godinu dana posle dešavanja iz prvog filma i u njemu ćemo ponovo videti Marlina, Nema i ekipu iz akvarijuma. Radnja je smeštena na obali Kalifornije, a u filmu će se pojaviti i mnogi novi likovi, uključujući par njih koji će igrati veliku ulogu u Dorinom životu.
„U potrazi za Nemom“ je dobio Oskara 2003. godina za najbolji animirani filma, a bio je nominovan i u još tri kategorije. Film ima preko 16 miliona fanova na Fejsbuku, a Dori – sa 24 miliona fanova – predstavlja najvoljeniji lik iz nekog Diznijevog ili Dizni/Piksarovog filma.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!