Wednesday, April 17, 2024
HomeOrangeU prodaji ulaznice za direktne prenose iz Metropoliten opere

U prodaji ulaznice za direktne prenose iz Metropoliten opere

Prvi put u Srbiji, posetioci će u bioskopima „Cineplexx“ u Beogradu i Kragujevcu i bioskopu „Vilin Grad“ u Nišu moći da prate Met: uživo u visokoj rezoluciji, nagrađivani serijal koji repertoar Metropoliten opere direktno prenosi u  bioskope širom sveta. Serijal u sezoni 2012/2013. obuhvata 12 opera. Ulaznice su u prodaji od 28. septembra, a kupovinom paketa za 3 opere po izboru ostvaruje se 20% popusta.
Met: uživo u vioskoj rezoluciji počinje 13. oktobra, prenosom Donicetijeve opere „Ljubavni napitak“, u kojoj je glavna uloga pripala Ani Netrebko, jednom od najtraženijih soprana današnjice. Nakon toga, u bioskopima „Cineplexx“ i „Vilin Grad“ biće prikazano još 11 naslova, od kojih će 7 biti nove postavke i 2 premijere.
Sa više kamera, postavljenim za snimanje i prenošenje na bioskopska platna, uz visok kvalitet zvuka, Met: uživo u visokoj rezoluciji pruža publici jedinstvenu priliku da dožive neposrednu bliskost sa izvođačima i uživaju u jedinstvenom pogledu na scenu najeminentne operske kuće na svetu.
Informacije o programu i operama se nalaze na veb adresi  www.cineplexx.rs.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!