Thursday, July 18, 2024
HomeUrban vodičDešavanjaU slavu Svetskog prvenstva u Kataru: „Doživi Mundijal powered by Admiral“...

U slavu Svetskog prvenstva u Kataru: „Doživi Mundijal powered by Admiral“ u Galeriji

Posetite Galeriju od 14. novembra do 18. decembra i navijajte za našu reprezentaciju na Svetskom prvenstvu u Kataru

 

Uzbuđenje zbog Svetskog prvenstva u Kataru polako dostiže vrhunac, a fudbalska groznica koja se širi svetom zahvatila je i Galeriju! Ljubitelji najvažnije sporedne stvari na svetu će pod svodovima najvećeg šoping centra u regionu od 14. novembra do 18. decembra moći da uživaju u brojnim fudbalskim sadržajima posvećenim Mundijalu i tako dožive magiju najznačajnijeg planetarnog sportskog događaja.

 

Na prostranom Savskom trgu na drugom spratu Galerije, koji će krasiti ogroman dres fudbalske reprezentacije Srbije, tokom trajanja Mundijala biće organizovano javno gledanje svih utakmica našeg tima – protiv Brazila 24. novembra, protiv Kameruna 28. novembra i protiv Švajcarske 2. decembra. Uz navijanje za „orlove“, posetioci Galerije moći će da gledaju i pojedine utakmice drugih reprezentacija, kao i polufinala i finale. Prenos utakmica omogućio je medijski partner Arena Sport. Svi koji odluče da fudbalski spektakl dožive u Galeriji moći da igraju sedeći fudbal, takmiče se u popularnom tekbolu i stonom fudbalu ili odmeravaju snage igrajući PES i FIFA na PlayStation-u. Za najuspešnije takmičare predviđene su i vredne nagrade.

Oni koji pak više vole da utakmice gledaju u privatnom okruženju moći će da posete neki od brojnih kafića i restorana, naruče poseban Galerija meni, specijalno osmišljen za prave fudbalske sladokusce, i uživaju u sjajnim potezima Tadića, Mitrovića, Vlahovića, Lukića i drugih naših velemajstora.
Budite deo jedinstvenog fudbalskog spektakla u Galeriji. Obucite dres naše fudbalske reprezentacije, dođite da zajedno bodrimo naše momke i uživamo u najboljem svetskom fudbalu.

Prijatelji fudbalske manifestacije „Doživi Mundijal powered by Admiral“ su McDonalds, Yettel, Visa, Puma, Arena Sport, Karcher, Shopito, Zaječarsko pivo i Gigatron.
Radno vreme Galerije je svakog dana od 10 do 22 časova, a ulaz na manifestaciju je besplatan.

UrbanStandard
UrbanStandard
Urban Standard, grupa entuzisata sa ciljem da prenesu neke od interesantnih vesti iz URBANE kulture. Sa osvrtom na muziku, it, ali i zivot oko nas.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!