Wednesday, April 17, 2024
HomeBlueArt ShowU susret KIDS FESTU – revija filmova za decu u bioskopu „Fontana“

U susret KIDS FESTU – revija filmova za decu u bioskopu „Fontana“

U bioskopu „Fontana“ na Novom Beogradu od 4. do 14. oktobra na programu će biti revija filmova „U susret KIDS FESTU“, tokom koje će posetioci moći da vide najgledanije filmove sa prethodnih izdanja Dečijeg filmskog festivala.
Svi filmovi na reviji su sinhronizovani, a među ostvarenjima su „Magija Vinks“, „Đole iz džungle“, „Niko i put ka zvezdama“, „Božić Bata i čarobni panj“, „Sunčani Beri i disko gliste“, „Miš Perez i vila Zubić“, „Jona jona pingvin“, „Eleonorina tajna“, „Magična vrteška“, „Lisi i uvrnuti vladar“, „Otmica“, „Duboko u šumi“.
Deo revije su i 3D filmovi „Titef 3D“, „Družina Živka Žabojeda 3D“ i „Legenda o kung-fu zeki 3D“.
8. Dečiji filmski festival KIDS FEST održava se od 15. do 21. oktobra u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Kragujevcu i ostalim gradovima u Srbiji. Dečiji filmski festival održava u bioskopima „Cineplexx Delta City“, „Kolosej“, „Roda Cineplex“ i Dvorani Doma sindikata u Beogradu, u Novom Sadu u bioskopu „Arena Cineplex“, u Kragujevcu u bioskopu „Cineplexx Kragujevac Plaza“, dok je u Nišu centar dešavanja festivala bioskop „Vilin Grad“.
Kao i uvek, KIDS FEST će svojoj publici predstaviti najbolja ostvarenja iz raznih zemalja, a osim zanimljivih filmova u bioskopima ih očekuju i zanimljive radionice, igrice i pokloni!
Adresa zvaničnog sajta Dečijeg filmskog festivala KIDS FESTA je www.kids-fest.com.
 

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!