Thursday, July 18, 2024
HomeGreenUkusi Mediterana sa vama svakog dana!

Ukusi Mediterana sa vama svakog dana!


Kompanija DODONI predstavlja jedan od vodećih proizvođača tradiconalnih grčkih mlečnih specijaliteta i uspešno posluje preko 50 godina. Iz samog srca Grčke, sa obronaka planina Epirske regije, dolaze mirisi i ukusi Mediterana –  recepti dokazani kroz vekove, omiljeni u Grčkoj i širom Balkana i poznati u celom svetu.
Jedinstvena kombinacija ovčijeg i kozijeg mleka iz regiona čuvenog po netaknutoj prirodi gde se mešaju morska i planinska klima, pripremljena uz strogo poštovanje tradicionalne recepture, daju DODONI proizvodima autentični pečat. DODONI sirevi su proizvodi zaštićenog geografskog porekla, napravljeni u skladu sa najvišim standardima organske proizvodnje i kao takvi sastavni su deo trpeze najistančanijih ljubitelja vrhunske hrane širom planete.
Feta sir od kog je sve počelo
DODONI Feta sir je prepoznatljiv po svom vrhunskom kvalitetu i zato je najomiljeniji sir u Grčkoj. Zahvaljujući njegovom jedinstvenom spoju mirisa i ukusa imaćete priliku da u Vašem domu doživite pun ukus autentičnog grčkog sira, napravljenog u skladu sa tradicionalnom recepturom, od čistog ovčijeg i kozijeg mleka sa netaknutih pašnjaka planinske regije Epira. DODONI Feta se već decenijama kombinuje uz mnoga jela na različite načine – kao deo tradicionalne grčke salate, kao predjelo, uz vrhunska žestoka pica, a možete ga probati i uz dinju ili lubenicu i osetiti čari tradicionalne Grčke.
Kefalograviera – jedinstven sir neverovatnog ukusa
Kefalograviera tvrdi žuti sir je autentičan grčki proizvod vrhunskog kvaliteta, napravljen isključivo od pasterizovanog ovčijeg i kozijeg mleka, posebnim postupkom koji se bez promene koristi već generacijama. DODONI Kefalograviera sjajno ide uz crvena vina i obogaćuje doživljaj mediteranskih jela. Jednom rečju, snažan ukus koji odgovara i najzahtevnijim gurmanima.

RELATED ARTICLES

1 COMMENT

  1. Jedna kratka studija na 29 mladica je pokazala da su unosili u proseku 238 manje kalorija svakog dana tokom dve nedelje kada im je receno da nista ne jedu izmedu uvece i ujutro. A te kalorije koje vise nisu unosili su uglavnom poticale iz hrane bogate mastima i ugljenim hidratima.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!