Saturday, June 22, 2024
HomeBlueUnapređeni iPod touch i iPod nano - zabave nikad više

Unapređeni iPod touch i iPod nano – zabave nikad više

Apple je juče predstavio nove mogućnosti iPod touch i iPod nano plejera. iPod touch će biti dostupan pored standardnih i u novoj beloj i crnoj boji uz uključen iCloud servis i novi iOS 5. Novi iPod sada ima redizajniran korisnički interfejs, 16 novih digitalnih satova i unapređenim fitness mogućnostima.

“iPod je napravio revoluciju kada je u pitanju način na koji slušamo muziku i sa preko 320 miliona prodatih uređaja definitivno je najpopularniji muzički plejer na svetu”, izjavio je Philip Schiller, SVP globalnog marketinga proizvoda kompanije Apple. “iPod touch, dostupan sada i u crnoj ili beloj boji je najprodavaniji iPod ikada, a uz iOS 5 i iCloud je bolji nego ikad.”

Novi iPod touch uključuje iOS 5, najnapredniji mobilni operativni sistem na svetu koji poseduje preko 200 novih mogućnosti kao što su iMessage i Game Center aplikacije, novi sistem obaveštenja (Notifications) i takođe Wi-Fi sinhronizaciju sa iTunes softverom. iMessage aplikacija donosi funkcionalnost  iPhone sistema za poruke na vaš iPod touch kako bi ste lako slali tekstualne poruke, fotografije, video klipove i informacije o kontaktima individualnoj osobi ili grupi na drugi iOS 5 uređaj. Takođe vam omogućava da veoma lako održavate jedan razgovor preko svih vaših iOS uređaja, besplatno, sa obaveštenjima, obaveštenjima o prispeću poruka i obaveštenjima o tome da li sagovornik kuca poruku. Unapređenja Game Center aplikacije uključuju mogućnost dodavanja fotografija vašem profilu, kupovinu novih igara u samoj Game Center aplikaciji i lakše načine da pronađete nove prijatelje i nove igre.

iPod touch takođe radi sa  iCloud-om, fenomenalnim skupom klaud servisa, uključujući iTunes in the Cloud, Photo Stream i Documents in the Cloud koji rade savršeno sa vašim iPhone, iPad®, iPod touch, Mac ili PC uređajima kako bi automatski sačuvali vaše podatke i prosledili ih na vaše uređaje. Kada se sadržaj promeni na jednom uređaju, svi ostali uređaji se automatski ažuriraju preko bežične konekcije.

iPod nano sada poseduje veće ikone za još lakšu navigaciju kroz svoj intuitivni Multi-Touch interfejs, a takođe možete izabrati neki od novih 16 dizajna satova, od klasičnog analognog do vašeg omiljenog Disney junaka, uključujući Mikija ili Mini. iPod nano sada prati vaše trčanje ili hod, ritam i pređenu razdaljinu, bez dodataka, omogućavajući vam tako da pokrenete vaš fitness program bez muke. iPod nano može pratiti vreme, brzinu i pređen put, broj potrošenih kalorija i broj koraka dok šetate. iPod nano vas bodri sa glasovnim motivacionim porukama u realnom vremenu dok trčite i to na sedam dostupnih jezika, dok slušate vašu omiljenu muziku ili FM radio stanicu. Možete takođe i veoma lako proslediti vaše treninge na Nike+ web stranicu kako bi postavili ciljeve, pratili vaš napredak i izazivali prijatelje. Ultra portabilni iPod nano je dostupan u sedam boja, uključujući srebrnu, grafitnu, plavu, zelenu, narandžastu i roze.

Previous article
Next article
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!