Monday, May 20, 2024
HomeRedLepota/KozmetikaUz bicikl do lepog tela

Uz bicikl do lepog tela

Do nedavno stari deo Beograda nije imao biciklističku stazu gde bi se mogli provozati ili je koristiti za put do posla, pijace ili Ade. Pre nekoliko dana sam otkrio stazu koja vodi od keja na 25. Maju do Ade. Fantastična je za dobar kardio trening.

Moj predlog je da sa treningom krenete od svoje kuce, dovezete se do 25. Maja i onda pravac Ada. Izbegavajte velike vrućine, najbolje je otići ujutru ili predveče. Odvojite oko 120 minuta za ovakav trening, tempo odredite tako da bude malo iznad granice uživanja, potrebno je da podignemo puls na oko 120 otkucaja u minuti. Pokušajte da na nekim deonicama ubrzavate a na nekim da malo usporite. Na taj način napravićete određene intervale čime ćete trening podići na viši nivo.

Staza do Ade je duga oko 7 kilometara, krug oko Ade isto oko 7 kilometara i natrag 7 kilometara, sve ukupno oko 21 kilometar – lepa deonica za trening napolju. Jedna od bitnih stvari je što vam neće biti dosadno, uživaćete u prirodi, lepom vremenu i znanjem da ulažete u sebe i radite korisnu stvar.

Ukoliko idete u društvu idealno je do 3 osobe, sve preko će vas samo sputavati da uradite kvalitetan trening. Od opreme vam je potreban bicikl, šorc, majica, naočare i flašica vode. Ukoliko nemate bicikl možete ga iznajmiti na jedan dan ili pozajmiti od prijatelja.

Staza, bicikl, reka, lepo vreme, šta vam još treba. Nema izgovora, svi na trening!

Izvor: Lepota i zdravlje

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!