Monday, December 4, 2023
HomeRedLepota/KozmetikaVaš novi beauty porok!

Vaš novi beauty porok!

 U pitanju je novi tečni ruž s vodootpornom formulom, Vice Liquid Lipstick (Urban Decay).

Po čemu je poseban?

Potpuno nova, visokotehnološka formula pruža dugotrajan efekat bez razmazivanja. Kao i originalna formula, tečni ruž za usne Vice Liquid ima intenzivnu pigmentisanu boju, a prijatana formula koja ne suši usne čini ovaj ruž posebnim. U asortimanu od 12 nijansi i dva završna sloja — prijatan mat i metalni sjaj, ima za svakog ponešto, od neutralnih nijansi u Urban Decay stilu, do hrabro intenzivnih boja.

Reč-dve o dizajnu

Podsećajući na pakovanje ruža za usne Vice, tečni ruž za usne Vice Liquid dolazi u providnom pakovanju (tako da možete videti nijansu boje koja se nalazi unutra) sa metalnom kapicom i detaljima boje zlata. Dugačak, mekani završetak aplikatora omogućava nanošenje ujednačenog sloja boje. Ravna ivica obezbeđuje potpuno nanošenje na usne u jednom sloju, a vrh precizno izvlačenje linije.

Ne možete da se odlučite za jednu Vice nijansu?

Probajte Wendin uži izbor: Pandemonium (neverovatno svetla ljubičasta, mega mat), Rock Steady (tamnocrvena boja vina, kremasta), 714 (savršena crvena, mega mat), Big Bang (metalik svetloroza), Firebird (tamna boja fuksije, kremasta), Menace (privlačna roza fuksija, prijatno mat), Naked (klasična nude krem boja), Backtalk (mauve-nude roza, prijatno mat), Conspiracy (metalik boja šljive – bronza) i Disturbed (tamno cigla-crvena, prijatno mat).

Savet za nanošenje

Za dugotrajnu boju, popunite usne odgovarajućom olovkom za usne 24/7. Ona definiše oblik usana, a može se koristiti i kao baza za ruž. Zajedno sa Vice ružem za usne čini izvanredan par koji traje tokom celog dana.

Gde ga možete kupiti?

Cena tečnog ruža za usne Vice Liquid i ruža za usne Vice iznosi 2.280 din., a pronaći ćete ga u prodavnicama Sephora Ušće, Sephora Delta i Sephora Big Fashion.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!