Sunday, April 21, 2024
HomeBlueArt ShowVatreni kaskaderski šou na srpskoj premijeri filma „Dobar dan da se umre...

Vatreni kaskaderski šou na srpskoj premijeri filma „Dobar dan da se umre muški“

Povodom premijere filma „Dobar dan da se umre muški“ 12. februara u Sava centru u 20 časova poznata kaskaderka, Milkica Božić, izvešće vatreni kaskaderski šou. Ova profesionalna kaskaderka iz udruženja „Željko Božić – legende žive večno“ izvešće performans na platou ispred Savskog ulaza u Sava centar.
Projekcija filma „Dobar dan da se umre muški“, petog ostvarenja u kultnom serijalu „Umri muški“, zakazana je za 20:30. Film će se naći na redovnom bioskopskom repertoaru od 14. februara, a 13. februara u Muzeju jugoslovenske kinoteke dešava se „Umri muški“ maraton. Projekcije prva četiri filma iz popularne franšize koja je utemeljila akcioni žanr zakazane su u 15, 17, 19 i 21 čas.
Brus Vilis ponovo je u kultnoj ulozi Džona Meklejna, policajca i nacionalnog heroja. Meklejn ovoga puta kreće u u Rusiju kako bi pomogao svome sinu (Džaj Kurtni) o kome jedino zna da je u nevolji. U Rusiji situacija nikako nije „jipikajej“ – tamo vršljaju opasni teroristi, a Džon Meklejn ne ume da ne upadne u probleme.
Trejler za film pogledajte ovde:

GREENET CAFFE će od 8. do 25. februara ponuditi svojim gostima specijalni „Umri muški“ meni, čiji će kupci imati priliku da učestvuju u nagradnom konkursu. Za učešće u konkursu potrebno je postali SMS poruku sa brojem fiskalnog računa i odgovorom na pitanje – kako se to umire muški?
Pokloni su putovanje u trajanju od 7 dana za dve osobe u jednu od evropskih prestonica, koju poklanja RAPSODY TRAVEL, kao i suveniri iz filma „Dobar dan da se umre muški“. „Umri muški“ meni, po ceni od 225 dinara, čine „eksplozivni sendvič“, „ubistveni macchiato“ i Coca-cola limenka.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!