Friday, July 19, 2024
HomeUrban vodičDešavanjaVečeras počinje četvrti Tuborg Garden Fest Priedor – Najveća muzička eksplozija u...

Večeras počinje četvrti Tuborg Garden Fest Priedor – Najveća muzička eksplozija u regiji

Najveći letni muzički festival u regiji Tuborg Garden Fest Prijedor večeras, po četvrti put, otvara kapije Letne bašte u Prijedoru od 18 časova.

“Prijedor je u festivalskom raspoloženju već danima, a danas se konačno budi bašta urbanog ritma. Pred nama su dvije večeri fenomenalnog raspoloženja uz vrhunske regionalne zvijezde. Očekuje nas odlična zabava i savršen početak leta”, istakli su organizatori.

Tuborg Garden Fest
Večeras, prvu festivalsku noć, otvara grupa Sinhro od 18.15 časova, a potom će na velikoj bini Ljetne bašte zasvirati Kralj Čačka, Detour, Parni Valjak i Mile Kekin.
Sutra, drugog dana festivala, sviraće lokalni bend Plan B, a potom nastupaju Who See, Grše, Beogradski sindikat i Mortal Kombat.

Tuborg Garden Fest - Satnica 5.jul
Predivan ambijent u Ljetnoj bašti, snažna muzička imena, sjajna produkcija i fantastičan provod samo su neki od razloga zašto posjetiti ovogodišnji Tuborg Garden Fest Prijedor.

Prodaja jednodnevnih ulaznica po cijeni od samo 20 KM na www.gigstix.ba traje još danas do 14 časova, a potom iste možete kupiti na ulazu u Ljetnu baštu od 17 časova. Požurite po svoje karte i rezervišite svoje mjesto na vrijeme!

Tuborg Garden Fest - Satnica 6 jul
Za publiku van Prijedora, besplatan i siguran prevoz do festivala i nazad obezbjediće Željeznice Republike Srpske. Sve što je potrebno da uradite je da vašu kartu predočite na šalteru Željeznice. ⁣

Za više informacija posjetite www.gardenfest.net , kao i Facebook i Instagram stranice festivala.

“Okupite ekipu, posjetite Tuborg Garden Fest Prijedor i doživite najbolje momente vašeg ljeta. Ne propustite priliku da budete dio ove, sada već tradicionalne, muzičke priče,” poručuju organizatori.

UrbanStandard
UrbanStandard
Urban Standard, grupa entuzisata sa ciljem da prenesu neke od interesantnih vesti iz URBANE kulture. Sa osvrtom na muziku, it, ali i zivot oko nas.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!