Wednesday, May 22, 2024
HomeBlueVerbatim eksterni disk za poslovne korisnike

Verbatim eksterni disk za poslovne korisnike

Novi Store ‘n’ Go Executive eksterni disk kapaciteta 750 GB nudi brzinu prenosa podataka do 4800 Mb/s i 256-bitno AES hardversko šifrovanje za vrhunsku bezbednost. Malih dimenzija i težine ielegantnog dizajna, osvojiće srca najprobirljivijih korisnika. Proizvodi se u tri boje: crnoj, grafitno-sivoj i srebrnoj.

Modeli serije Executive imaju senzorsku ploču, koja lakim dodirom omogućava aktiviranje  unapred podešene funkcije, među kojima su AES 256-bitno šifrovanje, aktiviranje automatskog arhiviranja, aktiviranje sinhronizacije i otvaranje omiljene veb stranice.

Softver za zaštitu diska štiti podatke pomoću 256-bitnog AES šifrovanja: samo je potrebno izabrati lozinku i rezervisati deo diska za šifrovanje podataka. Preostali prostor na disku neće biti zaštićen i služiće za svakodnevno korišćenje manje važnih datoteka.

Ne treba mu eksterno napajanje i nudi izuzeno velike brzine prenosa podataka kada se priključi preko USB 3.0 veze, a potpuno je kompatibilan i sa USB 2.0 protokolom. Formatiran je kao FAT32 pa se može koristiti i na Windows i na Mac sistemima. Disk Executive  kompatibilan je sa softverom Apple Time Machine.

Uz disk se dobija i softver Nero BackItUp and Burn Essentials koji omogućava automatsko arhiviranje podataka. U sklopu paketa nalaze se i Nero Express za jednostavno snimanje fajlova na optičke medije, kao i Nero RescueAgent za opravljanje oštećenih fajlova. Softver Nero BackItUp and Burn Essentials je kompatibilan sa sistemima Windows XP, Vista i Windows 7,  ali ne i sa sistemom Mac OS X. Na disku je i softver Green Button, koji smanjuje potrošnju energije i produžava vek trajanja diska tako što automatski stavlja disk u režim čekanja nakon određenog vremenskog perioda ili u slučaju kada ga korisnik aktivira.

Spoznajte granice najbržeg I najbezbednijeg bekapa sa Verbatim Store ‘n’ Go Executive drajvom.

Cena (bez PDV-a): cena za model od 750GB – oko 10.000,00 dinara
Kontakt: Direct Link, www.dl.rs/gdekupiti

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!