Monday, May 20, 2024
HomeBlueViewSonic podiže sistem kućne zabave na potpuno novi nivo

ViewSonic podiže sistem kućne zabave na potpuno novi nivo

Kompanija ViewSonic, globalni proizvođač računarskih i komunikacionih rešenja, kao i potrošačke elektronike, nastavlja da predvodi u inovacijama sa svojim novim laserskim LED hybrid Full HD projektorom za kućnu zabavu, ViewSonic Pro9000.
Sa najsavršenijim laserskim i LED hybrid illumination tehnologijama, Pro9000, koji ne koristi lampu, predstavlja jedno novo poglavlje na tržištu kućnih bioskopa, prevazilazeći očekivanja korisnika.
Kombinujući lasersku i LED tehnologiju kako bi omogućio stabilnije i sigurnije hibridne laserske elemente, Pro9000, koji ne koristi lampu, povećava kolor opseg za 50% i poseduje 100,000:1 odnos kontrasta. Pro9000 donosi žive, oštre i visoko kvalitetne slike sa bogatim kolor spektrom i na taj način daje jasne i žive boje i pušta multimediju u Full HD rezoluciji. Sa Pro9000 projektorom korisnici mogu da uživaju u dinamičnim multimedijalnim sadržajima sa Blu ray DVD plejera u visokoj rezoluciji, medija plejera i igračkih konzola projektovanih na velikim površinama.
ViewSonic Pro9000 predstavlja i održivo rešenje kada je životna sredina u pitanju dajući vrhunsko iskustvo u projektovanju slikom. Laserski i LED izvori svetla ne sadrže živu i efikasno produžuju životni vek projektora na 20,000 sati, više od pet puta nego konvencionalni sistemi, dok u isto vreme značajno smanjuju troškove posedovanja. Pro9000 takođe poseduje i trenutni on/off režim i time sprečava rizik od kvara koji može nastati zbog pregrevanja.
Naš inovativan Pro9000 projektor omogućava korisnicima da uživaju u izvanrednom vizuelnom iskustvu, dok u isto vreme štedi novac i ima zajednički cilj kompanije ViewSonic za proizvodima koji su u skladu sa propisima o očuvanju životne sredine”, izjavio je Mark Lufkin, direktor kompanije ViewSonic za Evropu. “Sa zadovoljstvom predstavljamo Pro9000 projektor za proslavu 25. godišnjice kompanije ViewSonic. U skladu sa našim ciljem da uvek pružimo izvanredno vizuelno iskustvo, Pro9000 podiže sistem kućne zabave na sasvim drugi nivo. Svi će biti oduševljeni njegovim spektakularnim performansama i produženim životnim vekom.
Pro9000 poseduje veliki broj opcija za povezivanje, kao što su dva HDMI ulaza, komponentni ulaz preko VGA konektora, kompozitni i S-video ulaze. Integrisani zvučnici su dovoljni za većinu situacija za kućnu zabavu, bez potrebe za dodatnim zvučnicima.
O naprednoj laserskoj i LED hybrid illumination tehnologiji
Prirodno svetlo se dobija kombinacijom crvene, zelene i plave boje; uz spektar zelene boje koja igra ključnu ulogu čineći oko 60% kolorne kompozicije. Napredna laserska i LED illumination tehnologija je dizajnirana da unapredi performanse spektra zelene i obogati ukupnu kolor sliku. Ova tehnologija kombinuje plave i crvene LED diode i plave lasere zajedno sa zelenim fosforima. Plavi laseri prolaze kroz prazni deo točka i aktiviraju zelene fosfore na drugom delu. Zatim se primarne boje svetlosti konsoliduju. Digitalni processor svetlosti, manji od poštanske marke, sadrži matriks spojenih mikro-ogledala koje se pomeraju kako bi dale kompleksnu sliku, koja se reflektuje na objektiv. Povećavajući spektar zelene, izdržljivog lasera i plavih i zelenih LED svetlosnih izvora, ova tehnologija povećava kolorni gamut za 50% i 100,000:1 odnos kontrasta, donoseći žive, oštre i kolorno bogate performanse.
Dodatno, tehnologija koja ne sadrži živu poseduje izdržljivi svetlosni izvor, produžujući životni vek projektora na 20,000 časova. Ventilatori nisu potrebni da bi se ohladila lampa, pa možete odmah upaliti projektor ili ga ugasiti bez da čekate da se ugreje ili ohladi, efikasno smanjujući ukupan trošak posedovanja i smanjujući buku.
ViewSonic Pro9000 će biti dostupan u Evropi u oktobru 2012. Pro9000 poseduje trogodišnju garanciju.
Za više informacija, posetite www.viewsoniceurope.com
 

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!