Friday, May 24, 2024
HomeBlueArt ShowVikend za zaljubljene u bioskopu Cineplexx

Vikend za zaljubljene u bioskopu Cineplexx


Povodom obeležavanja Dana zaljubljenih, bioskop Cineplexx je pripremio interesantnu akciju za svoje romantične posetioce. Priliku da zabeleže svoj pravi filmski trenutak i osvoje godišnju ulaznicu za Cineplexx imaće svi posetioci bioskopa, koji se u naredna tri dana fotografišu u specijalnom, ljubavnom kutku na ulazu bioskopa u Beogradu i Kragujevcu.
Na velikom platnu bioskopa Cineplexx od danas možete pogledati romantični film „Zimska priča“, priču o čudu, isprepletenim sudbinama i večnoj borbi dobra i zla reditelja Akive Goldsmana sa Kolinom Farelom, Raselom Krouom u glavnim ulogama.
Fotografije u okviru nagradnog konkursa će biti postavljene u posebnom albumu na Facebook stranici Cineplexx Srbija. Svoj zabeleženi trenutak možete poslati na email adresu bioskop@cineplexx.rs do nedelje, 15. februaraod kada počinje glasanje i traje do 24. februara, kad je ujedno i proglašenje pobednika.
Autore fotografija sa najviše lajkova očekuju sjajne nagrade, među kojima su knjige izdavačkih kuća Laguna iMakart, dok pobednički par očekuje godišnja ulaznica za bioskop Cineplexx.

UrbanStandard
UrbanStandard
Urban Standard, grupa entuzisata sa ciljem da prenesu neke od interesantnih vesti iz URBANE kulture. Sa osvrtom na muziku, it, ali i zivot oko nas.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!