Monday, December 4, 2023
HomeBlueVMware Forum 2013: Neograničeni virtuelni svet

VMware Forum 2013: Neograničeni virtuelni svet

VMware Forum 2013 stiže u Beograd u maju sa više 16,000 učesnika na 27 događaja u Evropi, Bliskom istoku i Africi. Ovogodišnja tema je ,,Neograničen virtuelni svet” – koji IT profesionalcima omogućava da efikasnije koriste cloud opcije uz pomoć Software Defined Data Centre (Centra za podatke na bazi softvera).  
Bilo da vas interesuje cloud, virtuelizacija ili mobilnost, VMware Forum 2013 je odlična prilika da saznate kako da kreirate uspešnu cloud strategiju. Od predstavnika kompanije VMware i njenih partnera čućete kako organizacije prihvataju inovacije u oblasti clouda i prave strukture clouda koje pojednostavljuju IT aktivnosti, unapređuju bezbednost i ubrzavaju razvoj, primenu i rad aplikacija u organizacijama.
Forum će otvoriti Martin Niemer, direktor kompanije VMware za centralnu, srednju i istočnu Evropu u koji će govoriti o tome kako kompanije mogu da koriste Software Defined Data Centre radi veće poslovne agilnosti.
,,Ovi noviteti u našem sektoru će uticati na svakog klijenta, bez obzira na oblast poslovanja ili veličinu. Prelazak na Software Defined Data Centre, tehnologija okrenuta krajnjem korisniku u oblasti cloud računarstva će imati ogroman uticaj na način na koji kompanije posluju”, izjavio je Ivo Sladoljev, regionalni menadžer za srednju Evropu iz kompanije VMware.
,,VMware Forum 2013 je odlična prilika za klijente da se upoznaju sa kompanijom VMware, njenim partnerima i saradnicima i saznaju šta sve mogu da dobiju odgovarajućom upotrebom virtuelizacije i i cloud tehnologija. Cilj nam je da učesnicima predstavimo primere kako organizacije primenjuju našu tehnologiju i ostvaruju konkretne poslovne prednosti.”
VMware Forum 2013 je jednodnevni događaj za IT profesionalce koji žele da pojednostave i transformišu svoje IT operacije, kao i za sve one koji žele da saznaju više o unapređenjima i inovacijama svoje IT infrastrukture, centara za podatke, stonih računara, kontinuiteta u poslovanju i strategije cloud računarstva. Cilj foruma je da za samo jedan dan predstavi sve što je potrebno da znate o budućnosti clouda i podeljen je u tri tematske celine: cloud computing, virtuelizacija i mobilnost.
Bez obzira koliko ste već upoznati sa ovim oblastima, opsežan program će ponuditi novi uvid, ideje i akcioni plan za uspešnu primenu virtuelizacije i cloud computinga. Događaji u okviru VMware Foruma 2013 se organizuju širom Evrope, Bliskog istoka i Afrike, a ceo raspored možete videti ovde.
VMware Forum je globalni događaj za klijente kompanije VMware i sve zainteresovane.
Detaljne informacije, program i način prijave se mogu naći na adresi: http://www.vmwareforum2013.com. Učešće je besplatno.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!