Friday, May 24, 2024
HomeRedLepota/KozmetikaVolećete ovu Ziaja liniju, a evo i zašto

Volećete ovu Ziaja liniju, a evo i zašto

Prvi je utisak koji ostavlja ova kozmetička linija je – blagi svež miris koji budi energiju . A evo i kakvi su rezultati nakon testiranja proizvoda.

Cucumber Mint krema za lice

Hidrira, smiruje i pogodna je za sve tipove kože. Ova ormula ima oznaku ultralight i zaista je takav osećaj i pruža kada je nanesete. Proizvođač poručuje da umiruje kožu iritiranu prekomernim izlaganjem suncu kožu, sklonu crvenilu i aknama, kao i da malo  posvetljuje epidermis.
Kako se koristi? Naneti na čistu kožu i razmazati je nežnim, masirajućim pokretima od donjeg ka gornjem delu lica.

Cucumber Mint losion za telo

Ova vrlo lagana mikroemulzijaima u sebi laktobioničnu kiselinu, koja hidrira kožu, ima antioksidativne efekte kao i one protiv starenja. Pakovanje uključuje pumpicu, što nanošenje čini lakšim, a koža je odmah upija pa ne morate brinuti da će vam ostati masni tragovi na odeći.
Kako se koristi? Naprskajte direktno na kožu i lagano umasirajte.

Cucumber Mint micelarni gel

Ovaj proizvod je moj favorit. Ima već neko vreme kako sam shvatila da mi micelarni gelovi i pene najviše odgovaraju za čišćenje lica, jer objedinjuju svojstva micelarne vode, a ujedno su “umivalica”, tako da mi je dovoljan jedan proizvod za detaljno čišćenje lica. (Inače obično koristim dva – vaticom natopljenom micelarnom vodom uklonim nečistoću, a zatim se još umijem blagim sredstvom za čišćenje lica.)
I ovaj micelarni gel sadrži laktibioničnu kiselinu, tako da osim što je čisti, kožu čini mekanom i glatkom. Ono što je takođe važno jeste da ne isušuje kožu.
Kako se koristi? Protrljati među dlanovima, naneti na lice i zatim isprati mlakom vodom.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!