Thursday, April 18, 2024
HomevestVredelo je čekati - Nikola Vranjković ekranizovao „Granice“

Vredelo je čekati – Nikola Vranjković ekranizovao „Granice“

Nikola Vranjković objavio je video spot za pesmu „Granice“ u kojoj gostuje Zoran Marinković, frontmen grupe Bjesovi, a koja se nalazi na EP-u „Teorija Zabave“.

 

Režiju spota potpisuje Goran Biševac Biške (Perro Deformero) uz asistenciju Miroslava Majkića Gos’n Bandara i Predraga Novkovića. Glumac u spotu je zrenjaninski muzičar Dalibor Kurjak.

 

Ovo je saradnja na koju smo dugo čekali i nas dvojica a i publika. Sve što se dešavalo sa ovom pesmom od početka snimanja muzike pa do izrade video spota išlo je neverovatno sporo a opet, bez ikakvih problema. Jednostavno smo i za svaki najmanji deo čekali da se stvari poklope i ukaže povoljan trenutak za rad. Ova pesma je zaista posebna i nadam se da ćemo je u budućnosti izvesti i uživo“ izjavio je Vranjković.

 

Video spot za pesmu „Granice“ pogledajte ovde: https://www.youtube.com/watch?v=YDoIr5lQPiY

Nikola Vranjković je kultni beogradski rok autor, pesnik, kompozitor i muzički producent. Gotovo dve decenije bio je ključna autorska ličnost beogradskog benda Block Out, a samostalnoj karijeri posvetio se 2014. godine. Njegov prvi samostalni album „Za ovde ili za poneti” izašao je 2001. godine, uz istoimenu knjigu pesama. Mini album i knjigu „Bremeplov” objavio je 2014, dvostruki album „Veronautika” izašao je 2017, dok se trostruki koncertni album “Biološki minimum” pojavio krajem 2020. godine.

EP „Teorija zabave“, na kome se nalazi i singl „Granice”, objavio je u maju 2022.godine za diskografsku kuću Multimedia Music. Dostupan je na svim prodajnim mestima Multimedia Music, na svim relevantnim muzičkim platformama kao i online na www.multimedia-music.com.

 

 

Nikola Vranjković:

https://youtu.be/de4UqAavhLc

https://www.facebook.com/nikola.vranjkovic.official/

https://www.youtube.com/channel/UCoRuu4AJX2KJgm3oZqwSBEw

https://youtu.be/de4UqAavhLc  

Multimedia Music:

www.multimedia-music.com

www.facebook.com/MultimediaMusicSRB/

www.youtube.com/channel/UCImyKst5_VzEjQgryH_wGMA

UrbanStandard
UrbanStandard
Urban Standard, grupa entuzisata sa ciljem da prenesu neke od interesantnih vesti iz URBANE kulture. Sa osvrtom na muziku, it, ali i zivot oko nas.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!