Thursday, June 13, 2024
HomeArt ShowMuzikaVreme Čuda ima novi video – ekranizovana pesma „Oči“

Vreme Čuda ima novi video – ekranizovana pesma „Oči“

Hard rok grupa Vreme čuda objavila novi video spot za pesmu „Oči“ sa njihovog debi albuma objavljenog prošle godine za diskografsku kuću Multimedia Music.

 

Spot za pesmu „Oči” režirao je i montirao Vladimir Kurćubić Joja a kao direktor fotografije potpisan je Ilija Pejoski. Sniman je početkom februara ove godine i zamišljen je kao kratki film.

Hteli smo da ovo bude nešto drugačije. Imali smo ideju o priči i to je sve na kraju Joja spakovao u scenario i posle režirao“ kaže gitarista i frontmen benda Mihailo Ristić i dodaje da nije bilo dileme ko će raditi na ovom spotu: „Joja i Ilija su ekipa koja je radila na našem prvom spotu za pesmu ’Sanjam te’. Dobro se kapiramo, dobri smo prijatelji.

 

Glavnu ulogu u ovom „kratkom filmu“ grupe Vreme čuda ima Iva Milanović. “Iva je naša drugarica i fantastična glumica sa kojom nismo imali prilike da saradjujemo ranije. Vrlo je posvećena poslu, toliko da je učestvovala u pisanju scenarija i stvarno je bilo uživanje raditi sa njom. Beskrajno nam je drago što je baš ona odigrala ovu ulogu” kažu članovi benda. 

 

Video spot za pesmu „Oči“ možete pogledati na linku: https://youtu.be/0aIRV8M3kBw

 

Bend sa ponosom ističe i da se kao specijalni gost na pesmi pojavljuje i gitarista Dragutin Jakovljević Guta.   

 

Mateja Nikolić (bas-gitara, čelo), Mihailo Ristić (gitara, vokal) i Vlada Migrić (bubanj) za ovu godinu planiraju da svoju muziku i uživo predstave publici. Prvi nastup očekuje ih 3. juna u Domu omladine Beograda kada će nastupiti kao gosti na koncertu Nikole Čuturila:  „Biće nam velika čast da nastupimo te večeri. Čutura je jedan od naših heroja i gostovao je kao tekstopisac na našem prvom albumu, tako da će ova svirka za nas imati poseban značaj”.  

 

Pesma „Oči“ singl je sa albuma „Vreme čuda“ objavljenog krajem 2021. godine za diskografsku kuću Multimedia Music. Album je dostupan na svim prodajnim mestima Multimedia Music, online na www.multimedia-music.com, kao i na svim relevantnim muzičkim platformama.   

 

Vreme čuda:

https://www.instagram.com/vreme_cuda_music/

https://www.facebook.com/vremecuda.music

https://www.youtube.com/channel/UCz7-59_HZNsueG1Z7AcNq7g

https://vremecuda.rs/

Multimedia Music:

www.multimedia-music.com

https://www.facebook.com/MultimediaMusicSRB/

UrbanStandard
UrbanStandard
Urban Standard, grupa entuzisata sa ciljem da prenesu neke od interesantnih vesti iz URBANE kulture. Sa osvrtom na muziku, it, ali i zivot oko nas.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!