Monday, April 15, 2024
HomeBlueVrhunska SDHC kartica iz Samsung-a

Vrhunska SDHC kartica iz Samsung-a

Bez dobre SD kartice nema komfornog rada sa mobilnim uređajima, ali ni brzog transfera podataka. Upravo zbog toga prilikom izbora SD memorijske kartice treba obratiti pažnju aposlutno na svaku sitnicu i naravno brend koji potpisuje istu(e). Ako nas pitate mi biramo Samsung-ove memorijske kartice i to iz više razloga: brze su, otporne su na većinu spoljnih uticaja i maksimalno su kompatibilne sa najrazličitijim gedžetima i platformama. Mi vam danas predstavljamo jednu memorijsku karticu ovog proizvođača čija je oznaka – SDHC 16GB MB-SSAGA/EU za koju verujemo da će vas u pogledu performansi ostaviti bez daha.

Radi se o kartici klase 6 otpornoj na padove, potrese, prolivanje tečnosti i zračenja. Idealno je rešenje za fotografe, grafičare i sve korisnike koji brzo, lako i bezbedno žele da prenesu svoje dragocene informacije sa jedne lokacije na drugu. Proizvođač kod ove kartice posebno skreće pažnju na njenu brzinu čitanja podataka koja ide do 24MB/sec., dok brzina upisa nije manja od 6MB/sec. Testirana kartica teži svega 2 grama i odlično podnosi i jako visoke i veoma niske temeprature (-40°C do +85°C).
Kao što joj sam naziv kaže raspolaže skladišnim kapacitetom od 16GB, međutim na tržištu je moguće naći njene verzije od 4GB do 32GB. Za ono što nudi i cena joj je sasvim korektna, pa ako ste u potrazi za snažnom i izdržljivom SD karticom od SDHC 16GB MB-SSAGA/EU nećete naći bolju – bar ne kod nas.
Cena (sa PDV-om): 1.430,00 dinara
Kontakt: Direct Link, www.dl.rs

UrbanStandard
UrbanStandard
Urban Standard, grupa entuzisata sa ciljem da prenesu neke od interesantnih vesti iz URBANE kulture. Sa osvrtom na muziku, it, ali i zivot oko nas.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!