Saturday, September 23, 2023
HomeRedLepota/KozmetikaZa lepšu i jaču kosu

Za lepšu i jaču kosu

Poslednja inovacija iz head&shoulders –a su novi balzami koji u kombinaciji sa h&s šamponom daju dva puta brži efekat – kosa je 100 % bez peruti i pomažu vam da se osećate i izgledate sjajno.

Kako za prvi utisak imamo samo jednu priliku potrebno je da uvek budemo spremne. Dokazano je da se prvi utisak ostvaruje u prve tri sekunde kada vidimo nekog i želja je da uvek ostavimo dobar prvi utisak. Nešto što može da napravi razliku između ostavljanja dobrog utiska ili možda ne, jeste lepa kosa i zdravo teme glave.

Marija Kilibarda, popularna TV voditeljka, otkriva njen najimpresivniji izgled kose: „Volim svoju prirodno kestenjastu dugu kosu i to što je nemirna, jaka, gusta i talasasta i često je upravo ona prvo što drugi primete na meni. Obožavam da je nosim puštenu, kada je sveže oprana sa novim head&shoulders Citrus Fresh šamponom i balzamom”.

„Ako želite da podelite sa drugima Vaše fotografije najbolje frizure, osmeha, omiljenog hobija, Vašeg stava, fotografije sa prijateljima i porodicom, sa odmora, pridružite se head&shoulders-ovom takmičenju “Gallery of impressive women”, poručuje Marija i poziva sve dame da posete sajt  www.galerija.headandshoulders.rs i putem takmičenja osvoje brojne vredne nagrade.

Kao eksperti za negu kose i temena glave, u head&shoulders-u su došli do podataka da samo tri uslova treba ispuniti da kosa izgleda lepo u svakoj situaciji. Potrebno je da je kosa oslobođena peruti, glatka i sjajna, i da je zaštićena i laka za oblikovanje.

Snaga h&s 1+1

Kosa je ram našeg lica i veoma važan udeo u utisku koji odajemo. U svetu negovanja poznato je da određene preparate uvek koristimo zajedno, poput sredstva za čišćenje i tonika za lice, a možda najbolji primer zajedničke snage preparata jesu šampon i balzam za kosu. Efekat koji se proizvede ovom kombinacijom jeste primetna razlika u odnosu na negu jednim preparatom. Novi head&shoulders balzami su specijalno napravljeni da deluju sa f&s šamponom za postizanje najboljeg efekta- kosa je i do 100% bez peruti*, glatka i poslušna.

Duplo brži efekat

Redovno koristeći u kombinaciji novi head&shoulders balzam sa h&s šamponom dva puta brže se oslobađa perut nego sa h&s uobičajenim šamponom i balzamom. Ovakav efekat se postiže jer novi balzami sadrže ActiZinc formulu sa sastojkom protiv peruti. Sastojci protiv peruti u balzamu potpomažu efekte šampona protiv peruti i zajedno čine head&shoulders sistem protiv peruti (šampon+balzam.) . “Lepa je ona kosa koja sija, i laka je za oblikovanje od korena. Zdravo teme je najbolja osnova za kvalitetanu kosu. “ savetuje dr Rene Rust, deo naučnog tima u head&shoulders-u.

Kako se postize efekat?

ActiZinc formula je efektna u eliminisanju vidljivih tragova peruti i smanjenju rasta gljivice Malassezia globosa  koja prouzrokuje perut i iritaciju kože na temenu. Kao i u šamponu, ActiZinc formula u balzamu, deluje protiv ove gljivice.“Kada se pojavi perut to je znak da je koža glave iritirana i da je potrebna nega. Ukoliko se teme glave neguje sa ova dva head& shoulders-a, pomažete koži da se uklone smetnje i iritacije.“ objašnjava dr Rust.

Budite 100% spremene da impresionirate!

head&shoulders Citrus Fresh šampon deluje na teme tako što uklanja perut i do 100%, umanjuje mastan izgled kose i teme je balansirano. Balzami head&shoulders Citrus Fresh čine kosu neodoljivo sjajnom i glatkom. Koristeći ih u kombinaciji, šampon i balzam, učiniće vašu kosu divnom i vaš izgled će na prvi pogled impresionirati.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!