Wednesday, July 17, 2024
HomeRedLjubav & SeksZašto je (ponekad) dobro biti singl (muškarac)

Zašto je (ponekad) dobro biti singl (muškarac)

Naravno da mnogi muškarci žele i vole da budu u vezi, ali ponekad to jednostavno ne ide. Dok ne pronađete osobu s kojom želite da budete u vezi, ovo su stvari u kojima možete da uživate dok ste sami:

Možete da flertujete

Često zauzeti muškarci više uživaju u tome nego slobodni, jer su zabranjene stvari slađe. Budući da je to nešto što se od slobodnih muškaraca očekuje oni tome ne pridaju značaj. Iskoristite to što ste slobodni i uživajte u flertu.

Možete da budete sebični

Slobodni muškarci mogu sebi da posvete većinu slobodnog vremena i da rade stvari koje oni vole. Ako ste u vezi morate da pronađete vreme i za stvari koje voli vaša partnerka, a vi ne. Sada je pravo vreme da radite sve ono što želite i volite.

Možete da se fokusirate

Kada ste zaljubljeni deo vremena provodite razmišljajući o toj osobi, planirajući kada i gde ćete se videti sa njom. Ako ste slobodni možete da se potpuno posvetite poslu koji obavljate.

Ne možete da zabrljate

Ako imate devojku morate da vodite računa šta treba da kažete ili uradite i šta će ona na to reći. Ali, kada ste sami sigurno je da nećete pogrešiti.

Izvor: Lepota i zdravlje

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!