Saturday, June 22, 2024
HomeRedLjubav & SeksZašto je seks bolji od mršavljenja?!

Zašto je seks bolji od mršavljenja?!

Seks može da vas zadovolji bolje od bilo kakve dijete. Postoje bolje stvari da u životu od gubljenja vremena na brigu o težini. Evo pet razloga zašto je seks bolji nego biti mršav…

Raznolikost je lepa

Problem u želji da imate tanušno telo je to što muškarci nemaju isto gledište kao žene. Za njih ne postoji jedna idealna vrsta tela: neki vole plavuše, neki sitne devojke, neki seksi bibliotekarke, a neki krupne žene. Nije fer da uskratimo prirodi i muškaracima izbor samo zato što su mediji i ženska zavidljivost odredili da “moramo” da izgledamo na određen način.

Muškarci nisu izbirljivi. Oni žele dobar odnos i što veću razliku između kuka i struka koja im govori koliko je žena plodna. Dakle, nabavite kaiš i privućićete ih bez ikakvih problema. S druge strane, ako momak zaista brine o tome koje su vaše proporcije, zašto uopšte trošite vreme na površne ljude?

Najbolje tek dolazi

Vi mislite da vaše telo počinje da vene, koža vam se tegli, postajete ružni sa godinama? Naučnici tvrde da je to iskrivljena percepcija: prava istina je da što smo stariji, to imamo veću potrebu za seksom! Muškarcima i ženama u pedesetim godinama seks je važniji i posvećuju mu više pažnje nego kada su imali trideset, pokazalo je nedavno istraživanje, a seksolozi kažu da su oba pola veoma aktivna i sa 70 ili 80 godina.
Sa godinama dolazi mudrost, pa hajde da naučimo ovu lekciju: starost, težina ili činjenica da čuvate svoje zube u čaši pored kreveta ne bi trebalo da vas spreče da se osećate seksi.

Bolji osećaj

Akrobacije pod čaršafima će da vas učine mnogo srećnijim nego kada kažete “Ne hvala, ja sam na dijeti”. Da ne pominjemo da, dok jedete, zadovoljavate samo dva čula, a u seksu svih pet.

Sigurna u sebe

Bićete sigurniji u sebe posle seksa nego posle dijete. Zašto onda gubiti vreme pokušavajući da izgubite na težini, kada umesto toga možete da zavodite sa onim što vam je priroda dala. Stav i svest o sopstvenim kvalitetima je ono što privlači muškarce, a ne koščata zadnjica kojoj stremite.

Seksualna terapija

Zaboravi na jabuku dnevno – orgazam nedeljno držaće vas podalje od lekara. Seks jača imunološki i kardiovaskularni sistem, pomaže ljudima sa dijabetesom da im brže zarastaju rane, saveznik je u borbi protiv starenja, leči glavobolju, ublažava depresiju i anksioznost, poboljšava moć zaključivanja, povećava protok krvi u mozgu, poboljšava vaše samopouzdanje i, na kraju, poboljšava kvalitet života.
Pored toga, studija Beverli Vipla, profesora na Ratgers univerzitetu i poznatog seksologa i autora, pokazala je da kada su žene dožive orgazam masturbacijom, prag tolerancije na bol je povećan za 74,6 do 106,7 procenata.

Izvor: Lepota i zdravlje, www.lepotaizdravlje.rs

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!