Saturday, April 20, 2024
HomeRedLjubav & SeksZašto muškarci i žene skidaju burme

Zašto muškarci i žene skidaju burme


Jedna britanska advokatska kancelarija odlučila je da proveri u kojim slučajevima i zašto muškarci i žene skidaju burmu?
Istraživanje, kojim je obuhvaćeno 2.000 ljudi, pokazalo je da pripadnici jačeg pola prsten “uklanjaju” najčešće pred izlazak, a dame posle svađe. Povod je, međutim, isti – oboje na taj način žele da povrede partnera ili da sebi dokažu da su još privlačni. Gotovo petina oženjenih priznala je ovaj “čin”, dok je bilo i onih koji su se pravdali izgovorom da ih prsten steže.
Zanimljivo je da svaki osmi tip veruje da s burmom na ruci deluje dosadno, što važi i za žene, koje su primetile da tako manje izazivaju pažnju suprotnog pola. Ako je za utehu, nove generacije uglavnom ponosno nose venčani nakit.
– Burma na prstu je popularna kod mladih parova, pa skidanje prstena deluje kao prevara i uništava poverenje među parovima – istakao je advokat Kalil Anvar.

UrbanStandard
UrbanStandard
Urban Standard, grupa entuzisata sa ciljem da prenesu neke od interesantnih vesti iz URBANE kulture. Sa osvrtom na muziku, it, ali i zivot oko nas.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!