Monday, April 15, 2024
HomeRedLjubav & SeksZašto nam seks nije kao na filmu?

Zašto nam seks nije kao na filmu?

Momci su u pravu! Romantični filmovi su nas iskvarili do srži, ali sve to nije ništa prema onome što su nam napravile nerealne scene seksa. Upoznajte četiri mita koja su nam zagorčala seksualni život i naučite da uživate u sopstvenoj režiji.
Kira Najtli nosi predivnu, svilenu haljinu otvorenih leđa. U jednoj ruci joj je čaša za šampanjac, u drugoj knjiga iz ogromne biblioteke, kad joj se iza leđa približi dečko koji je poljubi u tanušan vrat i strastveno uzme odpozadi, a ni sijalica, a bogami ni polica se ne zaljuljaju. Štaviše, muzička pozadina samo naglasi taj magičan trenutak i nabije nam frustracije za vijek vjekova. Stop! Stop! Došlo nam je da povičemo kad smo pogledali tu famoznu scenu seksa iz filma “Pokajanje”! Evo vam desetka za umetnički dojam, ali ajde više snimite realnu scenu seksa.
Dosta nam je bedačenja zato što nam performanse uživo ni najmanje ne liče na pažljivo izrežirane scene. I mi bismo da nam se ruž ne skine nakon maratonskog seksa, a ne da izgledamo kao da nas je Sava izbacila, da nam tela sutradan ne budu plava od masnica ili da nam dečko citira Dučića umesto da pravi čudne face i izpušta neartikulisane glasove kao u vreme hranjenja morskih lavova u zoološkom vrtu. Uostalom, onaj ko nije dobio po nosu tokom seksa ili barem bio katapultiran na drugi kraj sobe dok se dečko previja po podu kao da je ranjen u ratnom filmu i urla: “Grč u nozi, zovi doktora!” neka ne čita ovaj tekst, jer njemu je seksualni život zaista kao na filmu.
Momci ne ejakuliraju

  • Dakle, ovako bi izgledala stvarna situacija. Kira Najtli i dalje nosi prekrasnu svilenu haljinu otvorenih leđa, dečko joj se približava otpozadi, uhvati je strastveno za vrat, ona se zatetura, a dok balansira na krhkim nogama i jednom rukom pridržava policu koja preti da će joj slomiti vrat, on joj stane na haljinu i raspara je. Čekajte! Imamo još realniji scenario. Nakon seksa iz snova Kira se vraća na zabavu, ali dođavola, nešto joj je mokro na haljini. Pa nije valjda to sperma? Ili, što bi rekla jedna moja prijateljica koja je bila svedok strastvene veze svoje prijateljice i šefa na poslu, jesu li to tragovi vaših budućih potomaka na majici od kašmira? Da, drage filmadžije, nema ništa lepše od spontanog seksa na nečijoj zabavi ili u pauzi za ručak, ali seks često uključuje i tragove užitka, pa želimo da vidimo kako bi se filmski junaci nosili s tim izazovom. Eventualno neki recept. Ok, braća Fareli, poznati po fori sperme u kosi, tj. ideji da bolje drži kosu od najčvršćeg gela (pitati Kameron Diaz kakva su iskustva), izuzetak su iz ove kritike.

Kondomi rastu na njemu

  • Hajde, priznajte, zar ne bi bilo divno da su kondomi ugrađeni na njegovog najboljeg prijatelja i fino estetski zapakovani, pa da, kad se njegova malenkost ukruti i postane bahata, vi ili on stisnete dugme i – eto zaštite. A ovako, svi nešto pričaju o tome kako se mladi ne štite dovoljno, da od kondoma prave balone, pune ih vodom i gađaju nevine prolaznike. Kao da ste u nekom filmu videli da junak prekida seks baš kad mu je najnapetije, pali svetlo, ruši hrpe knjiga i časopisa na putu do ormarića, psuje, mršti se, psuje XXL veličinu koja mu je premala (!), da ne spominjemo muke ako “kabanica” ne izdrži pritisak i pukne ili se, ne daj bože, negde zagubi. Dakle, dragi Brede… ako na pauzi između snimanja i čuvanja dece ipak ovo čitaš, molimo te da upozoriš po kojeg reditelja ili svoju suprugu na tu omašku. Ili da barem snimite neki zagubljeni kondom ostavljen pokraj kreveta. Ili specijalnu epizodu “CSI” kako u stanu istražuju odakle taj čudan miris. Unapred zahvaljujemo. Vaš odred za čistoću.

Međunožje ili reklama za savršenu depilaciju?

  • Znate li što je Marfijev zakonik? Naravno da znate! Jednom zaboravite depilaciju prepona i eto vam čoveka vaših snova na vratima. Jednom zaboravite da izdepilirate noge i idol vaše mladosti siđe s postera i želi da vam pruži maratonski seks. Pa vi sad smislite izgovor kako da se izvučete od seksi nemoralnih ponuda i izbegnete skidanje. Nama je pao na pamet film “Žena mačka” i lateks kostim koji bi izgledao ubitačno seksi, a ne bi otkrivao gotovo ništa, ali bojimo se da ćemo se tako još više udaljiti od stvarnog seksa. Šta želimo reći? Šteta je što filmadžije u erotskim scenama izbegavaju da prikažu stanje stvari onakvim kakvo jest. Oni su nam nabili takav kompleks da više nikada nećemo moći da se oslobodimo, nego sve vreme tokom seksa mislimo kako nabaviti broj tog prokleto dobrog salona za depilaciju, makar nam dečko uporno tvrdio da su mu dlačice lepše od pažljivo izbrijanog i dizajniranog tela. A-ha…

Orgazam stiže za nekoliko minuta

  • Znamo da su filmske minute skupe, i montaža i režija koštaju, da ne spominjemo sve te sujetne glumce pod stresom, jer moraju da se skinu i pomoćno osoblje kao što je “mali od leda” (tip koji glavnoj glumici svako malo mora proći po grudima kockicom leda da bi joj bradavice bolje izgledale), ali pobogu, zašto svaki orgazam dolazi bez po muke? I zašto uvek misionarski položaj? Zato da se ne bi ništa videlo? I gde je tu predigra? Eto zašto smo mi devojke pod stresom, i zašto počinjemo da glumimo orgazam. Zato što se bojimo da će momci misliti da nismo normalne ako nam pri lovu na orgazam treba i verbalna podrška i pomoć njegove ruke i trubadurska poezija. Dakle, ako nam već život mora ličiti na filmske fantazije, onda želimo da predigra traje barem kao “Ben Hur”, tri sata.

 
Izvor: B92-SuperŽena

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!