Saturday, June 22, 2024
HomeBlueZmaj iz ASUS-a

Zmaj iz ASUS-a

Moderne tehnologije omogućile su proizvodnju prenosivih računara sa karakteristikama i funkcijama koje nemaju ni brojni stoni modeli. Jedan od takvih je ASUS-ov N55SF-S2330 notebook, koji na prvi pogled izgleda kao bilo koji laptop računar. Međutim, kada se zaviri “ispod haube” otkriva se o koliko moćnoj konfiguraciji je reč.

Ovaj lepotan je zasnovan na najnovijem Intel-ovom procesoru iz Core i7 familije (2670QM), koji radi na taktu od 2.2 GHz, a računar poseduje i 4 GB radne memorije, što omogućava izuzeno lako korišćenje Windows 7 platforme i zahtavnih aplikacija. Ugrađeni hard disk je kapaciteta 640GB i dovoljan je za čuvanje velike količine podataka dok je grafička karta potpisana od strane NVIDIA-je (GT 555M sa 2 GB brze DDR3 memorije) odličan izbor za multimedijalnu zabavu i igranje zahtevnih igara. Da sve bude na svom mestu i kako dolikuje ovakvoj aždaji brine se i NVIDIA-jina Optimus tehnologija zahvaljujući kojoj baterija traje neuporodivo duže.

Ekran mašine je dijagonale 15,6 inča i operiše rezolucijom od 1600 x 900 piksela. To nam jasno stavlja do znanja da je ovo notebook za multimedijalnu zabavu i igranje, kao i rad sa svim vrstama multimedijalnih sadržaja. Tu su i kvalitetni zvučnici Bang & Olufsen ICEpower koji upotpunjuju priču o multimedijalnoj uživanciji.

Ugrađena bežična mreža i web kamera HD rezolucije pružaju mogućnost video poziva i komunikaciju kada je vlasnik na putu – sjajna stvar, nema šta. Pored čitača memorijskih kartica i standardnih USB 2.0 priključaka, N55SF-S2330 ima i priključke tipa USB 3.0 koji obezbeđuju brži prenos podataka i brže punjenje kompatibilnih uređaja (mobilni telefoni, MP3 plejeri). Vrhunske performanse prati i nešto veća cena, koja je u konkretnom slučaju potpuno opravdana.

Cena (sa PDV-om): Uzorak

Kontakt: Direct Lik, www.dl.rs/gdekupiti

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!