Tuesday, May 21, 2024
HomeRedLjubav & SeksZnakovi da treba da začinite svoj seksualni život

Znakovi da treba da začinite svoj seksualni život


Rutina može da bude sjajna stvar, pogotovu ako ste na poslu ili u teretani, ali ne i uspavaćoj sobi. Međutim, ljudi često ni ne primete da polako upadaju u kolotečinu, pa se jednog dana probude i shvate da im seksualni život više uopšte nije uzbudljiv niti zabavan. Pogledajte koji to znaci otkrivaju da vašem seksualno životu fali malo žestine i “začina”, i kako to da ispravite.
1. POSLEDNJI PUT STE VODILI LJUBAV VAN SPAVAĆE SOBE KADA STE BILI NA ODMORU
Razmislite kada ste poslednji put imali seks van spavaće sobe? Ako je vaš odgovor na poslednjem odmoru, kada ste odseli u hotelu, to je jedan od znakova da vam je definitivno potrebno malo promene. Hotelske sobe jesu zabavne, ali pokušajte da eksperimentišete sa partnerom i po vašoj kući. Kuhinja i kupatilo su odlična mesta za početak.
2. DONOSITE HRANU U KREVET SAMO KADA STE BOLESNI
Seksi igrice sa ranom mogu da budu jako zabavne za oba partnera, a pritom je ukusno! Ako pri samoj pomisli na hranu u krevetu imate mentalnu sliku bolesnika koji jede supu i trese nos, vreme je da se malo poigrate. Šlag, med, čokolada, jagode… samo birajte!
3. ČEŠĆE MENJATE BOJU KOSE NEGO POLOŽAJE U KREVETU
Još jedan od jasnih znakova da je vreme za promene. Misionarska poza je lepa i intimna, ali posle određenog vremena postane i dosadna. A dosada je najveći neprijatelj seksa. Isprobajte neku novu pozu, nešto što nikada ranije niste probali. Ako vam se ne dopadne, uvek možete da se vratite misionarskoj.
4. POD PREDIGROM PODRAZUMEVATE PRONALAŽENJE KONDOMA
Seks je sjajan, ali predigra može da bude skoro podjednako uzbudljiva i zabavna. Nemojte da skraćujete igranje pre seksa, već uživajte u tome. Pronađite načine da se zabavite, a da se pritom atmosfera ne ohladi. Isprobajte neke od ovih saveta, koji će vam pomoći da ga zapalite.
5. SEKS NA BRZAKA JE SADA UOBIČAJENI SEKS
Ono što se pre nekoliko godina zvalo seksom na brzaka, sada je postalo vaš stamdardni seks. Ni ne trudite se da traje duže jer – zašto bi? Bilo da je problem u tome što on završava previše brzo, ili vi jednostavno ne uživate dovoljno, poradite na tome.
6. ORALNI SEKS JE PREDVIDLJIV
Još jedan od sjajnih načina da uništite svoj seksualni život. Oralni seks treba da bude uzbudljiv, i da obiluje novim pokretima i cakama. Ne bojte se da isprobate neke nove stvari, jer sigurno neće škoditi. A isto važi i za njega!
7. VAŠA FORMA ZAVOĐENJA JE SKIDANJE TRENERKE I BRUSA
Zaboravili ste da ga zavodite, jer smatrate da je on tu, već je vaš i nema potrebe da se trudite. To je još jedna velika greška. Pocepanoj kućnoj trenerci jednostavno nije mestu u spavaćoj sobi, a usput se potrudite da u tehnike zavođenja uvrstite i neke druge pokrete, pored skidanja brushaltera.

UrbanStandard
UrbanStandard
Urban Standard, grupa entuzisata sa ciljem da prenesu neke od interesantnih vesti iz URBANE kulture. Sa osvrtom na muziku, it, ali i zivot oko nas.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!