Wednesday, May 22, 2024
HomeBlueZver koja svetli

Zver koja svetli

Nova Geniusova tastatura pod imenom Manticore opremljena je pozadinskim osvetljenjem u punoj RGB paleti od 16,7 miliona boja  što vam omogućava da sami odaberete nijansu koja vam najviše odgovara. Osvetljenje je grupisano u tri područja na tastaturi, a možete podešavati i intenzitet u četiri nivoa – od isključenog osvetljenja do najjačeg.
Osam tastera za makro-naredbe smešteno je uz levi rub tastature, a svaka je posebno oblikovana tako da već jednostavnim dodirom možete osetiti koja od njih vam je pod prstima, što znatno ubrzava igranje. Još bolje – makro-naredbe možete snimiti direktno sa tastature, koristeći taster Macro Record, bez potrebe za ulaženjem u Scorpion softver koji se isporučuje za upravljanje svim mogućnostima ove odlične tastature. Kroz Scorpion možete podesiti tri profila za različite kategorije igara i zatim ih uključivati direktno na tastaturi.
Za najbrže igrače, tastatura podržava čak 20 anti-ghosting tastera, što znači da igrači ne moraju brinuti o tome da igra neće registrovati pritisak ukoliko je istovremeno pritisnuto više njih. Odziv tastature, a samim tim i odgovor igre na pritisnut taster, odvija se munjevitom brzinom zahvaljujući frekvenciji prenosa („report rate“) od 1.000 Hz, što garantuje da će omiljena igra registrovati sve pritisnute tastere i reagovati na njih.
Tastatura Manticore opremljena je i sa dva USB priključka koja korisnicima omogućavaju da spoje dodatne uređaje – poput miša ili slušalica. Na računae se spaja pozlaćenim USB 2.0 konektorom na kablu dužine 1,8 metara. Višak kabla je moguće „sakriti“ ispod tastature, a podnožje tastature krije i poboljšane gumene „noge“ za veću stabilnost tokom intenzivnog igranja.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Stefan on Dva od jednom
Zorana on USB meda!
Slobodan on Multi mališan!