Ako ste se nekada zapitali ” Šta je CompTIA Managed Print Trustmark ? ” kao  i da li ima predstavnika iz Srbije onda je odgovor koji tražite ovde.
CompTIA  (Computing Technology Industry Association) je vodeće svetsko, nezavisno, međunarodno sertifikaciono telo iz oblasti IT-ja.
Akreditacija ilustruje visoke standarde u isporuci usluge štampe, tehnologije i brige za korisnike koju Canon posvećeno sprovodi kroz partnerski program.
Proces akreditacije fokusirao se na tri ključna područja:

  • Isporuku usluge i ljude– pokazuje partnerovu sposobnost da odgovori na korisničke zahteve i sledi priznate metode i standarde u isporuci usluge;
  • Infrastrukturu i tehnologiju – priznanje da partner može jasno opisati i dokumentovati uslugu koju isporučuje i pripadajuće procese, te da raspolaže odgovarajućim alatima za pravilno upravljanje uslugom u ime svojih korisnika;
  • Poslovni model i korisničko iskustvo – obezbeđuje primenu odgovarajuće poslovne metrike i ciljeva kako bi investiranje i razvoj odgovarali korisničkim zahtevima, kao i način validacije korisničkog iskustva u pruženoj usluzi.

Pod rednim brojem 29 na sajtu  CompTIA – Trustmark Directory možete proveriti kompaniju  MALEX-CITY COPY SERVICE DOO iz Beograda, koja je ovaj sertifikat zaslužila svojim višegodišjim ulaganjem u Canon proizvodni program na tržištu Srbije.