Katnis Everdin i Distrikt 13 privode kraju revoluciju protiv Kapitola u poslednjem nastavku popularne franšize pod nazivom „Igre gladi: Sjaj Slobode 2“, koji će biti prikazan u četvrtak, 19. novembra od 19:30 časova u bioskopima Cineplexx UŠĆE Shopping Center, Delta City i Kragujevac Plaza, u okviru Teens night događaja.
U grand finalu epskog globalnog fenomena „Igre gladi”, Katnis Everdin shvata kako je na kocki puno više od pukog preživljavanja – bori se za budućnost! Narod Panema je u punom ratu, a Katnis se u finalnom sukobu suočava sa predsednikom Snovom. Naime, sa najvernijim prijateljima organizuje pokušaj ubistva predsednika koji je postao sve opsednutiji željom da je uništi. Smrtonosne zamke, neprijatelji i teški moralni izbori za Katnis će biti mnogo veći izazov od bilo koje arene u kojoj se do sada našla tokom Igara gladi. Oskarovka Dženifer Lorens ponovo blista u ulozi koja je proslavila i vinula u sam vrh holivudske scene, dok joj društvo prave i Džoš Hačerson, Lajam Hemsvort, Džulijen Mur, Vudi Harelson, Elizabet Benks i mnogi drugi.
Coca Cola je pripremila specijalno iznenađenje koje će obradovati svakog posetioca Teens night događaja, Hej! magazin poklanja primerak izdanja uz kupljenu ulaznicu, dok one najsrećnije očekuju različiti pokloni u okviru kojih su i vaučeri kompanije NEW YORKER.
Trejler filma možete pogledati na ovom linku
Karte za Teens night i projekciju filma „Igre gladi: Sjaj slobode 2“ su već u prodaji, sve informacije možete naći na sajtu www.cineplexx.rs